Wolt na konferenciji Digitalk Zrenjanin

Na nedavno održanoj konferenciji Digitalk u Zrenjaninu, našu kompaniju predstavljao je Zoran Malinović, Head of Wolt Drive, govoreći o evoluciji brze dostave

Na nedavno održanoj konferenciji Digitalk u Zrenjaninu, našu kompaniju predstavljao je Zoran Malinović, Head of Wolt Drive, govoreći o evoluciji brze dostave u poslednoj deceniji, kao i promeni potreba i očekivanja korisnika, u okviru panela koji istražuje ključne načine na koji logistika prati brzinu razvoja e-trgovine.

Učesnici panela bili su predstavnici kompanija koje inače učestvuju u različitim procesima e-trgovine, a diskutovalo se o inovativnim strategijama, tehnologijama i izazovima s kojima se suočavaju u održavanju koraka sa sve većim zahtevima brze isporuke i zadovoljstva kupaca.

Zoran je ukazao na to kako se razvija industrija dostave i kako se ona prilagođava novim potrošačkim zahtevima, stvarajući dodatne usluge i za trgovce, i za kupce. Upravo nova poslovna linija, za koju je on zadužen, Wolt Drive (isporuka kao usluga) svim biznisima u e-commerce ekosistemu nudi mogućnost da svojim korisnicima pruže brzu dostavu i da to bude jedan od načina dostave. Korisnik dobija izbor prilikom online kupovine, gde brza dostava i dostava u tačno određeno vreme postaju nove opcije, koje omogućava Wolt Drive.

„Tokom poslednjih 12 godina došlo je do evolucije brze dostave u skladu s tim kako su se menjale navike, potrebe i očekivanja korisnika. Dostava za 30 minuta sada je novi standard, a Wolt je od aplikacije za naručivanje hrane, postao aplikacija za sve, pa tako neprehrambeni proizvodi sada čine skoro 25% udela u ukupnom broju porudžbina. Potrošači imaju priliku da naruče namirnice, cveće, tehniku, vrhunska vina, igračke, kozmetiku i da im sve to stigne za pola sata.

Takođe, korisnici danas imaju već kreirane potrebe, navike i očekivanja i na nama je da im to isporučimo“, istakao je Malinović. On je naveo da se tržište neprestano razvija, a korisnici su spremni i imaju sve veća očekivanja. Wolt odgovara na ove potrebe potrošača tako što uvodi nove usluge kao što su: Wolt Market, Wolt +, Wolt Oglasi. Za više info