Wolt Market je už aj v Košiciach! 🚀

Expresné doručenie potravín, drogérie, či nákupu do 30 minút. ⏱

Čo je Wolt Market? Ako prebieha celý proces od objednávky až po doručenie a aké výhody vám prináša?

Wolt Market je naša nová služba, ktorá funguje na princípe kamenného obchodu. Umožňuje zákazníkom objednávať potraviny, drogériu alebo iný tovar online s expresným doručením do 30 minút až k vašim dverám. 🚪Samozrejmosťou je prvotriedny zákaznícky zážitok, široká ponuka kvalitných produktov a skvelá zákaznícka podpora, na akú ste vo Wolte zvyknutí. Vaše objednávky z Wolt Marketu vám doručia naši partnerskí kuriéri priamo domov, alebo si ich môžete vyzdvihnúť aj osobne. Online supermarket je otvorený denne, a to aj počas víkendov. ✅

Ako to vyzerá počas dňa vo Wolt Markete?

Zamestnanci, ktorí prevádzkujú predajňu sú zodpovední za regály, skladovanie produktov, príjem, prípravu a balenie objednávok. Náš každodenný život vo Wolt Markete vyzerá veľmi podobne ako v každom obchode s potravinami – od vykladania tovaru do regálov a chladničiek, cez kontrolu stavu a expirácie produktov, až po udržiavanie čistoty predajne. Produkty zabezpečujeme od rôznych dodávateľov a lokálnych výrobcov.

Čo nájdete v sortimente?

V ponuke Wolt Market máme viac ako 2000 produktov a nájdete tu množstvo slovenských 🇸🇰 a českých 🇨🇿 výrobkov ako napríklad:
🍏🍌 Čerstvé ovocie a zeleninu – avokáda, banány, citróny, jahody, mrkvu, brokolicu alebo čerstvé bylinky.
🥩🥚 Kvalitné mäsové produkty od lokálnych fariem ako je Farma Turová a iné farmárske produkty ako vajíčka z voľného chovu, maslo, korbáčiky a bryndzu.
🥐🥖 Čerstvé voňavé pekárske výrobky z košickej pekárne COTTBUS a mrazené múčne produkty značky Stará mama.
🍷🍺 Kvalitné slovenské a zahraničné vína, whisky a gin či craftové pivá zo Slovenska, Česka a z rôznych kútov Európy.
💄🍼 Hygienické potreby, drogériu pre domácnosť, produkty pre najmenších aj granulky pre domácich miláčikov.
♻️🌎 Známe vegánske produkty od značiek Garmen Gourmet a Alpro alebo famózne orieškové maslá od Slowlandia. Na svoje si príde naozaj každý, pretože nechýbajú ani bezlepkové, bezláktozové, a vegánske potraviny.

Od zadania objednávky, po doručenie zákazníkovi.

Vo Wolt Markete sa nakupuje inak ako v bežnom obchode a nie je možné doňho vstúpiť. Zákazník si zadá objednávku priamo v aplikácii alebo na webstránke Woltu, ktorá je následne prijatá na iPad nachádzajúci sa vo Wolt Markete. Komplet príprava a zabalenie objednávky trvá v priemere 5 minút v závislosti od veľkosti vašej objednávky. Partnerský kuriér Woltu následne vyzdvihne objednávku, ktorá putuje k dverám zákazníka. Vďaka Wolt Marketu čakáte na svoju objednávku v pohodlí domova a môžete využiť svoj vzácny čas efektívnejšie. Nákup vám doručíme bez extra poplatkov a do 30 minút, ako vždy. 💙

Aké sú výhody nákupu cez Wolt Market?

✅ Nákup si naklikáte jednoducho pár klikmi cez aplikáciu alebo cez náš web.
🛍 Koniec nosenia ťažkých tašiek z obchodov – partnerskí kuriéri vám objednávku doručia až pred dvere do 30 minút.
📝 Jedným klikom si zobrazíte vaše predošlé objednávky. Už nemusíte premýšľať a spisovať zoznam, čo potrebujete nakúpiť. Na Wolt Markete nájdete aj hotové nákupné zoznamy.
🗂 Potraviny sú rozdelené prehľadne v kategóriách.
🚨 Ak ste zabudli kúpiť dôležitú ingredienciu pre váš recept, sme prvou pomocou. Chýbajúce potraviny máte o chvíľu u seba doma.
💚 Vo Wolt Markete si nakúpia aj tí, ktorí hľadajú vegánske, bezlaktózové a bezlepkové produkty – každé má svoju kategóriu.
💰 Sortiment vo Wolt Markete je cenovo porovnateľný s inými konkurenčnými supermarketmi. Nájdete tu všetko, čo aj v bežných známych supermarketoch.
🚫 S nami nezaplatíte žiadne extra poplatky za doručenie. Platba za doručenie je rovnaká ako pri objednávaní z našich reštaurácií.
⏰ Na objednávky z Wolt Marketu nemusíte čakať do druhého dňa. Nákup vám bude doručený do 30 minút od zadania objednávky.
📈 S nákupmi cez Wolt Market ušetrite desiatky hodín času ročne. Môžete sa tak venovať deťom, práci, či vašim koníčkom.

OBJAVTE WOLT MARKET