Wolt for Work: jedlo v práci o level vyššie

Ako zlepší Wolt for Work firemnú kultúru? 📈

wolt at work

Svet neustále napreduje a s ním aj praktiky využívané v pracovnom prostredí. Od vnímania zamestnancov ako pracovnej sily až po intelektuálny kapitál, či najcennejší zdroj podniku – dôležitosť zamestnancov vníma podnikové prostredie viac ako kedykoľvek predtým. 📈 Inovatívna služba Wolt for Work ponúka celú škálu nových benefitov, ktoré môžete ako zamestnávateľ svojim zamestnancom ponúknuť. Napokon, jedlo je jedna z najelementárnejších ľudských potrieb. Keď je človek hladný, jeho organizmus nefunguje tak ako má, takí už jednoducho sme. Veď predsa keď má auto dobré palivo tak jazdí lepšie, no nie? 👀

V týchto príkladoch určite nájdete pár ako bude Wolt for work užitočný práve pre vašu firmu:

Večerné nadčasy – v prípadoch, kedy treba poriadne zamakať môžete zamestnancov odmeniť dobrým jedlom ➡️ stačí stanoviť interval (napr. 17:00-22:00), budget (podľa vašich preferencií) a o ostatné sa už postaráme my. 💪🏼

🎉 Odmena pre tím – v niektorých firmách je každé oddelenie „samostatnou jednotkou“, preto po nejakom náročnejšom týždni, či projekte padne menšia odmena určite vhod – čo tak pizza piatky? 🍕 Alebo zmrzlinové stredy? 🍦

🎁 Darček – Narodeniny? Výročie vo firme? Privítanie nového zamestnanca? Či už to bude menšie posedenie pre tím alebo darček v podobe kreditov – voľba je na vás.

❤️‍🩹 Pozornosť – žiaľ, v živote sú aj nepríjemné situácie kedy nie sme úplne fit a zdraví. Keďže na Wolte toho máme oveľa viac než len reštaurácie, viete vášmu zamestnancovi objednať kyticu, či darčekový kôš priamo domov ako malú pozornosť a popriať mu skoré uzdravenie (a ak je zamestnanec v karanténe, vieme mu doručiť bezkontaktne dokonca aj potraviny, čo sa v tomto prípade možno celkom zíde).

⚽️ Teambuilding – ak namiesto tradičnej večere v reštaurácii siahnete skôr po posedení v parku so zábavnými aktivitami, jedlo vám doručíme priamo tam. Vaši zamestnanci si môžu objednať z rôznych reštaurácií (podľa toho, na čo má kto chuť) alebo vytvoriť skupinovú objednávku z jedného gurmánskeho favorita (a ak rozmýšľate čo do tomboly tak kredity na jedlo určite nikoho neurazia 😉).

🏆 Zamestnanec mesiaca – pozitívna motivácia je dôležitá, či už bude výhrou peňažná čiastka v kreditoch, kde si zamestnanec môže objednať hocičo od jedla až po potraviny a kozmetiku alebo niečo zábavné ako kartón donutov 🍩, či malá tortička, výherca určite nezostane smutný.

Wolt for work začína na Slovensku využívať stále viac firiem, hlavne kvôli jeho výhodám ako to, že ponúka pohodlné spravovanie výdavkov na stravu s mesačnou fakturáciou a jednoduché ovládanie. ✅ To ako Wolt for Work funguje a jeho všetky výhody nájdete v tomto článku. Ak vás Wolt for Work oslovil a chceli by ste sa dozvedieť viac, kontaktujte prosím našu kolegyňu Bohdanu Szuhaj na bohdana.szuhaj@wolt.com alebo sa registrujte v tomto formulári.