Medzinárodný deň psov

26.8 oslavia svoj deň naši malí psí miláčikovia. 🐶

V tento výnimočný deň chceme urobiť niečo špeciálne pre našich verných spoločníkov a tiež pre tých, ktorí ešte hľadajú svoj domov. Pri každom nákupe akýchkoľvek doplnkov a jedla pre psov z vybraných obchodov (zoznam nájdete nižšie), dáme 20% z predaja lokálnym útulkom v kreditoch. Takže nielenže sa postaráte o svojho miláčika, ale pomôžete aj zvieratám, ktoré to potrebujú najviac. 🐾

V čom sú tie naše štvornohé lásky také špeciálne?
Život so psami je plný lásky, radosti, krútiacich chvostíkov alebo aj zapýrených očí po ich radostných vilomeninách.  My sa každý deň  budíme s určitou náladou a  každý deň nám dokáže túto náladu zmeniť naše vonkajšie prostredie. Oni sa zobudia vždy do ďalšieho fantastického dňa, ktorý bude plný prechádzok a hádzania loptičiek.

Ak máte psíka doma, jeho oči, jeho radosť, jeho každodenné vítanie aj keď si len odbehnete dole po vašu donášku, tá radosť je nezameniťeľná a veľakrát stále rovnako veľká akoby ste odišli na rok. Psíky, alebo ako ich  voláme my  “dubačí”, sú skrátka Láska.

Tento krásny text o psíkoch nám napísala Nina Peráčková, ktorá pomáha zachraňovať psíky zo zlých podmienok a spája útulky s novými majiteľmi.

 

“Od malička som chcela mať len psích/zvieracích plyšákov a hračky. Nezaujímali ma klasické bárbiny, bábiky a oblečenie. Vždy sa mi páčili psíkovia, zvieratá a bárbiny s povolaním veterinárky. Keď som sa hrala s bratom s autíčkami, vyberala som si vždy pick-up, aby som tam predsa zmestila čo najviac psíkov. Od malička som mala víziu, že budem zachraňovať/pomáhať psíkom zo zlých podmienok, či už finančne, mojím časom, vedomosťami alebo empatiou. Za posledné dva roky som s priateľom zachránila v dočaskách a pomohla s umiestneným cca 50 psíkov, aj keď máme už 3 naše vlastné. Naše baby,ako ich my voláme, nám zmenili život. Každodenný život s nimi je radosť a veľa lásky, ale zároveň aj veľa vilomenín, ktoré občas postavia až vlasy hore dupkom stáli…ale aj to k tomu patrí.

Svojimi dennými potrebami ma dostávajú na čerstvý vzduch viac krát do dňa, veľa krát mi pomôžu prevetrať hlavu, rozmýšľať jasnejšie a pozitívnejšie.
Sú mi zrkadlom, bútľavou vŕbou, objímacím terčom a psychoterapeutom zároveň. Sú to lásky, naše lásky a život bez nich by veru nebol taký fantastický ako teraz.”

 

Tu nájdete zoznam obchodov, z ktorých môžete nakúpiť a získať 20% v kreditoch pre útulky.

Všetky Billa prevádzky

Pufka – Trnava

Barfko – Prešov

Krmiva.sk – Košice

Barfdog – Bratislava

Mls kafe – Bratislava

Poďme nakupovať!

 

Nižšie si viete pozrieť galériu Wolt psíkov, ktorí su našimi vernými priateľmi a zároveň aj našimi kolegami – radi chodia s nami do officu.