Punce z Wolta praznujejo

To so punce, ki vsak dan soustvarjajo zgodbo Wolta v Sloveniji. No, če sem čisto iskren, jih je malo več. Ker pa so zelo aktivne, jih na fotki nekaj manjka. Naša ekipa združuje 42 izjemnih deklet, ki pa so si zelo različne.

Nekatere obožujejo techno glasbo, spet druge poznajo na pamet vsa besedila popularnih komadov. Večina obožuje kavo, nekatere pa so odlične poznavalke vinskih sort. 

Nekatere imajo rade ekstremne športe, druge pa raje skrbijo za vrt in domače živali. Naša najmlajša članica je stara 20 let, najbolj modra pa šteje 35 pomladi.

Punce z Wolta predstavljajo 67,7% ekipe in si poleg pisarne delijo še eno skupno točko – ljubezen do hrane. Pogosto se dobijo v skupnih prostorih in si podelijo kakšno dobro novo jed, ki jo odkrijejo na Woltu. Moram priznati, da so izjemne poznavalke ponudbe, kjer najdejo ogromno skritih zakladov. Tako inspirarjo tudi nas fante, da jemo bolj raznoliko.

V popoldanskih urah poklepetajo na kavču ob dobri glasbi. Ob tem na mizi nikoli ne manjka tudi kakšna dobra sladica. V zadnjem obdobju največkrat na mizi pristanejo:

Vse so tudi zelo ambiciozne.

Zelo rade prevzemajo pobudo in vodijo stvari v pravo smer. V čast nam je, da je v zadnjem letu 15 deklet napredovalo. Punce so na vodilnih položajih v 3 od 5 ekip. In svoje delo opravljajo izjemno.

Drage punce z Wolta, čudovite ste.

Obilico lepih trenutkov vam želimo vsak dan,

fantje z Wolta