Recept za uspešno poslovno zgodbo – PicaRole Šiška

Nagrada Wolt Awards 2022 – Pizza

Že več kot 3 leta dostavljamo izvrstne jedi v Sloveniji. V tem času ste vi, naši zvesti uporabniki, restavracijam in trgovinam namenili več kot 1 milijon ocen. Že drugo leto zapored smo podelili Wolt Awards tistim ponudnikom, ki so bili v preteklem letu najbolje ocenjeni.

Več kot 800 različnih restavracij in trgovin se je potegovalo za prestižni naslov najbolje ocenjene Wolt restavracije. Ker so mnogi ponudniki prejeli izvrstne ocene, smo najboljše razporedili v kar 9 kategorij, in sicer: Pizza, Burger, Asian, Healthy, Razno, Retail, Živilska trgovina, nagrada Wolt podpore in nagrada Wolt dostavljavcev.

V kategoriji PIZZA je letos zmagala restavracija PicaRole Šiška.

Zgodba picarol se je začela pred nekaj leti v Hiši pod Gradom, danes pa jih lahko najdeš v kar 3 restavracijah – Hiša Pod Gradom, PicaRole Šiška in PicaRole Baza. Tako Wolt ekipi kot tudi uporabnikom so picarole izredno priljubljene, saj jih uporabniki zelo radi naročajo za kosilo ali pa večerjo med tednom in pa tudi ob vikendih.

Med podelitvijo plakete smo se pogovarjali tudi z Daretom, predstavnikom restavracije. Plaketo mu je predala Sara skrbnica, ki na Woltovi strani skrbi za razvoj njihovih potencialov.

Ta nagrada je motivacija za prihodnost

Že ob prihodu v restavracijo nas je Dare navdušeno pozdravil in omenil, da so občutki ob prejemu fenomenalni: “Celotno ekipo ta nagrada motivira za vse prihajajoče izkušnje ter vzpodbuja, da še naprej vztrajamo pri visoki kakovosti svojih jedi.”

Naročilo: 100x picarole, prosim

Uporabniki Wolta obožujejo PicaRole! Nekateri pica role naročijo že za naslednji dan, drugi pa takoj, ko se poslovalnica odpre. Med pogovorom smo Dareta vprašali tudi, ali je v njegovem spominu kakšno tako naročilo, ki si ga je še posebej zapomnil: “Ja, enega naročila si ne morem izbrisati iz spomina. Je malo bizaren! Stranka je naročila kar 100 porcij picarol, in ker so v vsaki škatli 4 pice role, to pomeni, da smo skupaj napekli kar 400 picarol.” omeni in se nasmeje.

Tudi na Woltu obožujemo degustacijo različnih jedi, tako radi eksperimentiramo tudi pri PicaRolah. V ponudbi imajo več kot 23 okusov, tako da res vsak najde nekaj za svoj okus.

Uporabniki najraje naročajo Pica Role 2+2, pica role s šunko, mocarelo in gobami, pica role s tuno, mocarelo in koruzo, pica role s pršutom, mocarelo in tartufato, pica role s suho salamo, mocarelo, kumaricami, in pa pica role s piščancem, jalapeno papriko, nacho sirom in mocarelo. Poleg zmagovalnih pica rol pa uporabniki radi naročajo tudi piščančje takitose s krompirčkom, krompirček in domačo česnovo omako, sticky fingerse in čebulne obročke.

V iskanju inovacije so nastale PicaRole

Verjetno se ti poraja vprašanje, kako je pravzaprav nastal produkt in kako je ekipa prišla do imena: “Želeli smo odkriti nekaj novega, svežega in zato smo ‘zrolali’ pico. Nato pa samo združili besedi in dobili besedo ‘picarole’.

Ko smo pogledali rezultate, katere jedi Woltovi uporabniki najraje naročajo na vrhu, kraljujejo burgerji, sledijo pa jim pice, zato smo Daretu zastavili tudi vprašanje:

Bi se do konca življenja lažje odpovedal pici ali burgerju?

“Z lahkoto se odpovem burgerju, pica je LAJF,” no, na koncu pa je še dodal: “Pica role so lajf.”

Dare sicer pravi, da sam ne kuha pogosto, ampak takrat ko, najraje kot začimbo uporabi Vegeto: “Vegeta, paše povsod.” Od pica rol ima najraje tiste klasične, sicer pa obožuje tudi pinse, zato nas je povabil, da jih preizkusimo v Restavraciji Cool House, ki jo prav tako najdeš na Woltu.

Recept za uspešno zgodbo v restavracijskem poslu

  • trdo delo,
  • dober marketing pa
  • sveže sestavine s katerimi se potem pripravljajo slastne jedi.

Na vprašanje, zakaj rad sodeluje z Woltom, pa je Dare kar izstrelil odgovor:

  • količina naročil,
  • hiter odziv Wolt ekipe za podporo pa
  • Sara, ki je pa njihova Wolt skrbnica.

Pri PicaRole Šiška lahko preizkusiš več kot 23 različnih okusov picarol. Na voljo pa imaš celo sladke in Nutelline picarole!

Brez skrbi, danes za kosilo poskrbi, Wolt – picarole ti dostavimo v 30 minutah.