Modra herojka Jelena podira rekord! 

Naša modra herojka Jelena bo prva, ki bo dostavljala v vseh mestih po Sloveniji, kjer je na voljo WOLT! Jelena, prva gluha dostavljavka pri Wolt Slovenija, je z dostavo razveselila že več kot 2000 Woltovih uporabnikov v Ljubljani. Sedaj pa se je odločila, da bo dostave opravila v vseh 22 Slovenskih mestih, kjer je Wolt prisoten.

Dostavljala bo v vseh Slovenskih mestih, z dobrodelno noto!

Svoje popotovanje z naslovom Wolt povsod (#woltpovsod) bo začela že zadnji teden septembra na Primorskem – v Kopru, Izoli in v Novi Gorici. Teden kasneje se bo odpravila na Gorenjsko (Kranj, Škofja Loka, Jesenice, Lesce in Radovljica), drugi teden v oktobru jo lahko ujameš v Medvodah, Domžalah in Kamniku. V sredini oktobra bo dostavljala v Mariboru, Trbovljah, Murski Soboti in na Ptuju, sledil pa bo obisk Celja, Velenja, Slovenj Gradca in Raven na Koroškem. Svojo turnejo pa bo zaključila z dostavami v Novem mestu, Velenju, Vrhniki in v Ljubljani. 🏁

Njeno izjemno pobudo bomo podprli tudi na Woltu z donacijo organizaciji po njeni želji. Število kilometrov ter dostav, ki jih bo opravila, bomo podvojili ter znesek donirali Zavodu za gluhe in naglušne Ljubljana, ki s svojim delom pretežno pomagajo otrokom s slušnimi težavami in drugimi učnimi omejitvami.

Dostavljala bo na unikatnem modrem Pony kolesu

Jelena je navdušena športnica, ki obožuje naravo in kolesarjenje. V vsakem mestu bo, od 14:00-17:00 dostavljala naročila, po 17:00 pa bo z veseljem tudi spregovorila kako poteka delo dostavljavke na Woltu, povedala kaj v posameznem mestu Wolt uporabniki najraje naročajo ter hkrati imela pri sebi posebne kode z dobropisi za tiste, ki jo na terenu tudi ustavijo!

Za to posebno odpravo smo skupaj s podjetjem Turna d.o.o., ki je lastnik blagovne znamke Rog Bikes, ustvarili 3 prav posebna Pony kolesa, ki nas bodo spremljala na poti #woltpovsod. Enega izmed njih pa bomo podelili tudi v nagradni igri.

Kako do Pony kolesa?

Kako se lahko prijaviš v nagradno igro? Poišči našo ekipo v enem izmed mest in se prijavi preko letaka, ki ti ga bodo dali.

Pridi Jeleno spodbujati na teren, da naredi čim več dobrodelnih kilometrov in dostav ter se prijavi v nagradno igro – mogoče prav ti na koncu dobiš Wolt x Pony kolo. 🚲

Kje nas najdeš? 👀 Preveri spodaj 👇🏻

26. 9. KOPER
27. 9. IZOLA
28. 9. NOVA GORICA

2. 10. JESENICE
3. 10. LESCE IN RADOVLJICA
4. 10. KRANJ
5. 10. ŠKOFJA LOKA

12. 10. MEDVODE
13. 10. DOMŽALE IN KAMNIK

16. 10. TRBOVLJE
17. 10. PTUJ
18. 10. MURSKA SOBOTA
19. 10. MARIBOR

23. 10. NOVO MESTO
24. 10. VELENJE
25. 10. SLOVENJ GRADEC
26. 10. RAVNE NA KOROŠKEM

31. 10. LJUBLJANA
2. 11. CELJE
3. 11. VRHNIKA

*Termini se lahko spremenijo, bodo sporti posodobljeni v tem seznamu.

Se vidimo! 🎈