SPAR na Woltu

Več kot 10,000 izdelkov dostavimo v 30 min! V aplikaciji Wolt lahko naročiš vse iz trgovine SPAR. Tako se lahko izogneš gneči in časovni potrati v trgovini, obenem pa si zagotoviš, da imaš vedno na voljo vse, kar potrebuješ.

V hitrem tempu današnjega življenja se pogosto znajdemo v situacijah, ko nam primanjkuje časa za vsakodnevne opravke, kot je nakupovanje osnovnih življenjskih potrebščin. Tudi če imaš dobro načrtovane tedenske nakupe, se včasih zgodi nepričakovano - nenapovedani gostje, prazen hladilnik ali pa preprosto pozabimo na nekaj nujnih sestavin, kot so limone ali jajca. Na srečo je tukaj rešitev, ki ti omogoča, da prihraniš svoj čas in energijo - Spar na Woltu.


Rešitev za nepričakovane situacije
Nenapovedani gostje ali prazen hladilnik ti ne bosta več povzročala stresa. S Sparom na Woltu lahko hitro in enostavno naročiš manjkajoče sestavine iz udobja svojega doma. Ne glede na to, ali potrebuješ sveže limone, jajca ali katero koli drugo sestavino.

Dostavimo do vrat, tudi težke vrečke! 🛍️
Tvoj nakup dostavimo do tvojih vrat, tudi če so vrečke težke. Brez skrbi glede prenašanja nakupov ali parkiranja – preprosto oddaj naročilo in se sprosti, mi pa poskrbimo za vse ostalo.

Dostava v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Novem mestu, Domžalah, Kamniku, Kopru in Izoli
Spar na Woltu najdeš v 8 slovenskih mestih. V fotogaleriji zgoraj preveri, če dostavljamo tudi na tvoj naslov.

10€ popusta za nove kupce 💰
Če naročaš prvič Spar na Woltu, imamo zate posebno presenečenje. Uporabi kodo SPARWOLT10 in si zagotovi 10€ popusta. Ta popust je razdeljen na 2 nakupa, kar pomeni, da prejmeš 5€ popusta pri naslednjih 2 nakupih. Tako lahko uživaš v dostavi po še bolj ugodni ceni.

Spar na Woltu je tukaj, da ti olajša življenje! Zagotovi si hitre in zanesljive nakupe ter poskrbi, da imaš vedno na voljo vse, kar potrebuješ. Naj ti Spar na Woltu prinese udobje in prihrani čas, ki ga lahko preživiš s tistimi, ki jih imaš najraje. 💙