Picknick i parken

Sommartider är här och med det kommer härliga kvällar i parken med picknick tillsammans med familj och vänner. Oavsett om det är spontant eller noga planerat för en heldag så hjälper Wolt dig med maten. ?‍♀️??

Med Wolt kan du alltid räkna med en perfekt dag i parken. Bara för att solen skiner och du vill vara utomhus hela dagen så ska det inte betyda att du inte kan njuta av riktigt grym mat. När du beställer mat i vår app har du möjlighet att få den levererad var du än är. Du behöver inte ha en specifik adress, du kan bara välja en position på en karta och våra kurirpartners hittar dig via GPS. Smart va!?

Så här gör du för att beställa till exempelvis parken

1. Välj något du är sugen på, gå till kassan och välj Wolt utkörning.

2. Klicka “leveransadress” och ”lägg till ny adress”.

3. Ange istället “leveransplats på karta” och välj plats för leverans genom att dra pinknappen där du är. Kommentera gärna något om var du sitter för att underlätta för kuriren att snabbare hitta dig.

Nu är det bara att njuta! ?‍♀️?

Håll även utkik i appen efter härliga kampanjer under sommaren! Vem vet, kanske finns det något spännande erbjudande i en park nära dig?