MAX:ade leveransburgare!

MAX startade redan år 1968 i Gällivare av Curt Bergfors och hans sambo Britta i form av en grillkiosk. Under årtionden växte MAX och varumärket innefattade i perioder verksamheter som bensinstationer, hotell och gym bland annat. Det var först 1999 som de satsade fullt ut på hamburgare och tur var väl det? ? ?

Kikar man på MAX historia så syns den innovativa enteprenösandan tydligt. De går i bräschen för att vara hållbara, folkkära och utvecklas ständigt. Deras senaste innovation går hand i hand med Wolts verksamhet – en specialgjord ostig hamburgare utvecklad för hemleverans som endast går att få hemkörd. ☝️

Vi ser ju en markant ökning av hemkörning i Sverige, och rekommenderar vissa av våra måltider speciellt för hemkörning – men så tänkte vi – varför inte ta nästa steg och ta fram en burgare som är allra bäst när den levereras? Säger Claes Petersson som är innovationschef och vice vd på MAX.

MAX DeliVery Cheezy burgare finns i tre varianter och är speciellt framtagna för att götta till sig och bli godare under färden hem till dig. Burgarna går att välja med svenskt nötkött, svensk kyckling och MAX egen växtbaserade Plant Beef. Utöver det så innehåller burgaren dubbla cheddarskivor, smältostsås, rödlök, ketchup och majonnäs – detta omsluts av ett sesambröd. ?

Jag har laborerat med ingredienser och varmhållning för att ta fram den perfekta burgaren för hemkörning, berättar Jonas Mårtensson, chefskock på MAX. Hemkörning innebär längre tid för burgaren mellan tillagning och gästens njutning och vi tänkte ”hur kan vi göra det till vår fördel?” Genom att undvika kalla komponenter och använda mer ost och dressing så håller burgaren värmen, och blir dessutom som godast när den fått gotta till sig en liten stund.

Sugen att testa en DeliVery Cheezy nu! Inga problem – vi löser det! Hitta en MAX nära dig nedan och beställ hem valfri burgare!  ? ?