Wolt kommer till Värmland

Det är med glädje vi vill meddela att Karlstad kommer inom kort kunna njuta av att få bra mat från omtyckta restauranger levererade direkt hem till dörren via oss – äntligen säger vi! ?

Soliga Karlstad kommer bli Wolts nionde stad i Sverige. Covid-19 skapar stora utmaningar för restaurangerna som ofta står tomma och måste hitta andra sätt att nå sina konsumenter. Därför är vi även glada att kunna komma in i en till stad och hoppas kunna bidra till att fler restauranger går stärkta ur den nuvarande situationen. Vi vill bjuda in dig till en värld av fantastiska smaker, kulinariska upplevelser, leveranser i världsklass, kundtjänst-hjältar och matbilder som bloggare bara kan drömma sig till!

Wolt är en finsk startup som grundades 2014 med huvudkontor i Helsingfors. 2016 öppnade vi i Stockholm och idag kan du använda Wolt i åtta svenska städer men snart blir de nio; Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Gävle, Eskilstuna, Sundsvall men snart också Karlstad. Vårt kontor ligger på Kungsholmen i Stockholm och hen som är nyfiken kan alltid svänga förbi för att säga hej! ?

Ett axplock av Karlstads restauranger

Vi älskar att upptäcka bra mat och alla våra restauranger är handplockade för att ge dig ett så stort och varierat utbud som möjligt då det är viktigt för oss att du får en bra upplevelse när du använder Wolt och vår prisbelönta app. Kanske är du redan en foodie som har järnkoll på Karlstads restaurangscen men annars är du väl bra nyfiken nu?

Låt oss presentera ett litet axplock av restauranger att beställa hem god mat ifrån:

  • Hamburgerbruket
  • Zocalo
  • Good Guys Tap
  • Happy Belly
  • Grit Kitchen
  • Nonna Grossa
  • Happy Kitchen
  • Napoli Pizzera
  • Zao Street Kitchen

 

100 % koldioxidkompenserade leveranser

För miljön är detta det självklara att göra. Alla vill vi ta ansvar och ta medvetna beslut vilket inte minst gäller för att minska vår påverkan på klimatförändringar. Men vi vill även bygga ett långsiktigt bolag och för att göra det måste vi erbjuda det som våra nuvarande och framtida kunder vill ha – leverans av god mat, utan att skapa ett överskott av koldioxidutsläpp. 

 

Bästa tiderna att beställa på ⏰

35 minuter är vår målbild för en leverans från det att en beställning placeras. Men ibland kan det till och med gå snabbare! Vi får ofta frågan om vilken tid på dagen det är bäst att lägga en Wolt-beställning och svaret är mellan klockan 13-17 eller 19.30-22. Då är inte beställningstrycket inte riktigt lika högt och kökspersonalen har således mer tid. Du kan också välja att förbeställa din mat för upp till en vecka i förväg.

 

Wolt at Work för Karlstads företag

Wolt har även en företagslösning och vi hjälper gärna till med leverans till arbetsplatser – kanske ska du ha ett möte, eventuellt har du ont om tid eller också jobbar du sent. Med vår företagslösning Wolt at Work kan du spara tid och göra inköp av måltiderna till kontoret enkelt och snabbt. Vi skickar fakturan direkt till ditt företag och det finns ingen startavgift eller bindningstid att oroa er för.

 

Sprid ordet och tjäna krediter att handla för

När du sätter upp ditt Wolt-konto får du en personlig kod, en så kallad “give-get”. Det är en kod som du delar med dina vänner och bekanta för att ni båda ska få gratis krediter att använda på Wolt. 

Din vän får 50 kr i Wolt-krediter att använda på sin första leveransbeställning. När hen har gjort sitt köp får även du 50 kr i krediter att beställa mat för. Ju fler vänner du bjuder in, desto mer krediter får du! ?

Efterfrågan på att vi ska lansera i Karlstad har varit stor och vi är glada att nu kunna lansera vår tjänst för att ge hungriga Karlstadsbor möjligheten att få grymt god mat från sina favoritrestauranger levererad direkt till dörren. Utöver att erbjuda en tjänst som underlättar människors vardag så hjälper vi även till att skapa nya arbetstillfällen för personer som söker en extrainkomst, säger Carl Zetterqvist, VD på Wolt i Sverige.