Wolt expanderar vidare

Det är med den äran vi vill meddela att vi imorgon, tisdag den 9/6, välkomnar alla boråsare och hägerstensbor till Woltfamiljen. Inom kort kommer ni att kunna njuta av bra mat från omtyckta, lokala restauranger levererade direkt hem till dörren – äntligen säger vi! ?

Tuffa Borås kommer att bli Wolts tionde stad i Sverige och hippa Hägersten blir den 4e Stockholmsförorten. Covid-19 skapar stora utmaningar för restaurangerna som nu söker nya vägar att nå sina konsumenter och vi försöker bidra med vad vi kan, nämligen bra leveranser. Vi är därför så glada över att ha möjligheten att fortsätta expandera i dessa utmanande tider och hoppas kunna bidra till att fler restauranger går stärkta ur den rådande situationen. Vi vill bjuda in dig till en värld av fantastiska smaker, kulinariska upplevelser, leveranser i världsklass, kundtjänst-hjältar och matbilder som bloggare bara kan drömma sig till – så häng med! ?

Wolt grundades 2014 och vi har vårt huvudkontor i Helsingfors. 2016 öppnade vi i Stockholm och idag kan du använda Wolt i nio svenska städer men snart blir de 10; Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Gävle, Eskilstuna, Sundsvall, Karlstad och snart även Borås.

Ett axplock av Borås och Hägerstens bästa restauranger

Vi älskar att upptäcka bra mat och alla våra restauranger är handplockade för att ge dig ett så stort och varierat utbud som möjligt då det är viktigt för oss att du får en bra upplevelse samt finner något som faller dig i smaken. Kanske är du redan en foodie som har järnkoll på  restaurangscenen i ditt område men annars är du väl bra nyfiken nu?

Fr.o.m. imorgon,  tisdag den 9/6, kan du se samtliga restauranger i appen! 

100 % koldioxidkompenserade leveranser

För miljön och våra samveten är det här en självklarhet. Alla vi på Wolt vill ta ansvar och medvetna beslut för att minska vår påverkan på klimatförändringar. Vi vill även bygga ett långsiktigt bolag och för att göra det måste vi erbjuda det som våra nuvarande samt framtida kunder vill ha – leverans av god mat, utan att skapa ett överskott av koldioxidutsläpp! ?

Wolt at Work för ditt lokala företag

Wolt har även en företagslösning och vi hjälper gärna till med leverans till arbetsplatser – kanske ska du ha ett möte, eventuellt har du ont om tid eller också jobbar du sent. Med vår företagslösning Wolt at Work kan du spara tid och göra inköp av måltiderna till kontoret enkelt och snabbt. Vi skickar fakturan direkt till ditt företag och det finns ingen startavgift eller bindningstid att oroa dig för.

Sprid ordet och tjäna krediter att handla för

När du sätter upp ditt Wolt-konto får du en personlig kod, en så kallad “give-get”. Det är en kod som du kan dela med dina vänner och bekanta för att ni båda ska få krediter att använda på Wolt; delat matglädje = dubbel matglädje!

Din vän får 50 kr i Wolt-krediter att använda på sin första leveransbeställning. När hen har gjort sitt köp får även du 50 kr i krediter att beställa mat för. Ju fler vänner du bjuder in, desto mer krediter får du! ?

Det har varit en stor efterfrågan på att vi ska lansera i Borås och vi är därför mycket glada att nu kunna erbjuda hungriga boråsare möjligheten att få grymt god mat från sina favoritrestauranger levererad direkt till dörren. Utöver att erbjuda en tjänst som underlättar människors vardag så hjälper vi till att skapa nya arbetstillfällen för personer som söker en extrainkomst. Därutöver känns det såklart också roligt att fortsätta utöka Stockholms leveransområde, nu i Hägersten, och ge än fler personer möjligheten att dra nytta av Wolts tjänster, säger Carl Zetterqvist, VD på Wolt i Sverige