Umeå, håll i hatten för här kommer vi!

Nu kan vi äntligen berätta att vi idag, den 3 november, smyglanserar Umeå. Det blir vår tolfte stad i ordningen, men också den nordligaste hittills! Vi är mer än glada att få sätta Västerbotten på Wolt-kartan, det var på tiden. 

Wolt lanserades i Sverige 2016 med Stockholm som första stad och har sedan dess öppnat i ytterligare 10 städer – Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Gävle, Eskilstuna, Sundsvall, Karlstad, Borås och Uppsala. Nu kommer tjänsten till Umeå med massor av restauranger med från start. Flera av dem erbjuder hemleverans exklusivt på Wolts plattform! Restauranger som Bastard Burgers, Ramen Kafé och The Sea Street Sushi Bar är redo att servera hungriga Umeåbor med hemleverans som når dem inom 35 minuter.

Lanseringen i Umeå innebär 30 nya arbetstillfällen och antalet kurirpartners kan behöva bli större med tiden när efterfrågan växer. Vi hoppas också kunna bidra med en ny inkomstkälla för restaurangerna, som under pandemin drabbats av stora inkomstförluster när kunder inte längre besöker restauranger i lika stor utsträckning.

Vi har med oss flera av Umeås bästa restauranger

Wolt innebär matglädje och att kunna välja och vraka bland alla världens kök när du känner för det. Oavsett om du är matintresserad och har koll på alla trender och nyöppnade krogar eller bara vill få hem söndagspizzan utan att behöva lämna soffan.

100 % koldioxidkompenserade leveranser

Sedan ett långt tag tillbaks klimatkompenserar vi alla våra leveranser. Det är lika självklart för alla oss som jobbar på Wolt som för bolaget och är en viktig del för oss i vårt arbete med att bygga ett hållbart och långsiktigt bolag. För oss ska hemleverans av mat inte innebära negativ klimatpåverkan. Läs mer här.

Wolt at Work för din arbetsplats

Vår företagslösning, Wolt at Work är en mångsidig service för företag som vill ha riktigt bra mat levererad till sitt kontor vid olika tillfällen. Du kan sätta upp företagets lunchförmåner, beställa vad samt när det passar och bli fakturerad på månadsbasis. Allt detta gör utlägg och administrering av matkostnader mycket enklare. Läs mer här!

Tjäna pengar när du ger bort pengar

När du använder din GiveGet-kod för att bjuda in en vän att testa Wolt får hen 50 Wolt-krediter att handla för vid sitt första köp med hemleverans. Så fort köpet är klart får även du, som grädden på moset, 50 krediter till ditt konto. Det är vårat sätt att säga tack för att du visar någon Wolt och du kan dela din kod hur många gånger som helst. Logga in i appen om du vill veta mer!

“Det känns jättekul att kunna erbjuda hungriga umebor möjligheten att få grymt god mat levererad direkt till dörren på 30 minuter! Vi är måna om att erbjuda en riktigt bra kundupplevelse, vilket har inneburit att många personer snabbt har tagit till sig tjänsten; efter den senaste lanseringen i Uppsala och Tokyo underlättar vi numera vardagen för 8 miljoner människor världen över. Dessutom hjälper Wolt till att skapa nya arbetstillfällen med schyssta villkor för personer som söker en extrainkomst. Det känns naturligtvis bra, då vi med våra nordiska rötter vill skapa en hållbar modell.”

– Säger Carl Zetterqvist, VD på Wolt i Sverige