FACE Stockholm öppnar för hemleverans med Wolt

Glöm 3-5 arbetsdagar och postombud. Få smink från FACE Stockholm levererat på en halvtimme!

Vi kan stolt berätta att FACE Stockholms hela sortiment av smink- och hudvårdsprodukter nu finns tillgängligt för hemleverans via Wolt. Nästa gång du glömt fixa en present till din kompis eller står med foundationflaskan krossad mot badrumsgolvet är det bara att ta upp mobilen och beställa hem med ett enkelt knapptryck. Och leveransen tar bra mycket mindre än 3-5 arbetsdagar.

“Vi ser en tydlig skiftning i att våra kunder är mer digitala och mer otåliga och därför är vi så glada över att man nu tack vare Wolt kan få tag på våra produkter på rekordtid. Oavsett om man vill ha en snygg ögonskugga inför fredagskvällen eller behöver komplettera med produkter på set kan vi nu smidigt och snabbt lösa det”

– Jessica Jarmteg, Nordenchef på FACE Stockholm

Vår vision är att våra kunder ska känna att de genom Wolt har ett helt köpcentrum i fickan som kan leverera produkter vart som helst inom 30 minuter. Vi håller på att expandera till en rad olika branscher och kosmetika är en av dem. Därför är vi väldigt glada över vårt partnerskap med FACE Stockholm som erbjuder våra kunder ett så otroligt brett sortiment av sminkprodukter”

– Carl Zetterqvist, VD på Wolt Sverige

FACE Stockholms produkter finns nu att beställa på Wolt, i Stockholm, till att börja med.