Två restauranger på två månader – hamburgerkedjan Jack’s Burger växer i raketfart

Det är svårt att tro att Jack’s Burger första beställning tillagades för bara drygt två månader sen. Men redan innan året är slut kommer kedjan att bestå av fem restauranger berättar en av grundarna, Robin Noor. Jack’s Burger, som idag finns på Odenplan och vid Medborgarplatsen, hämtar sin inspiration från det amerikanska BBQ-köket med läckra hemgjorda såser och ägg på hamburgaren. 

👋 Hej Robin! Berätta mer om hur Jack’s Burger startades.

Jack’s Burger grundades av bröderna Filip och Daniel Kulhan och mig i maj 2021, tillsammans har vi över 40 års erfarenhet av restaurangbranschen. Restaurangen växte fram ur vår moderrestaurang Barbeque Steakhouse & Bar och hämtar sin inspiration från traditionell BBQ, men med vår twist. Vi har spenderat mycket tid på att utforska hur marknaden ser ut och bygga oss en egen idé utifrån vad som saknas på hamburgarkartan – Jack’s Burger blev resultatet.

 

Vad är drömmen för Jack’s Burger?

Vi vill bli nästa Espresso House, fast inom hamburgerscenen. Vår plan är att växa med många enheter i Stockholm först. Vi satsar på att ha fem restauranger på plats i Stockholm innan året är slut. Från och med nästa år tänker vi expandera Jack’s Burger till andra städer i Sverige.

 

Varför valde ni att ansluta Jack’s Burger till Wolts plattform?

Främst var det för att jag inom restaurangbranschen hört bra saker om Wolt. Det är en plattform som kommer att få oss att öka vår försäljning samt hjälpa oss med marknadsföring.

 

Vad är din rekommendation från er meny?

Jag skulle rekommendera mina två personliga favoriter – Jack’s Truffle med både tryffelost och tryffelmajo samt BBQ-Style som hämtar sin inspiration från moderrestaurangen Barbeque Steakhouse & Bar och serveras med vår hemliga, gudomliga BBQ-sås.

 

Blev du hungrig av detta? Du kan beställa Robins favoriter Jack’s Truffle eller BBQ-Style samt alla andra goda burgare via Wolts app eller webbplats här.