Testa de senaste veganska & växtbaserade produkterna exklusivt via Pepstop by Renée Voltaire

Pepstop by Renée Voltaire är mer än bara ett butikskoncept, det är en labbverksamhet där matinspiratören Renée Voltaire och kollegor experimenterar med det senaste inom vegansk och växtbaserad kost.

“Många produkter som vi säljer via Wolt finns ingen annanstans att få tag på. Här testar vi nya idéer och varor innan de går ut till andra livsmedelsbutiker”

– Robert Schelin, Försäljningsansvarig & Styrelseordförande på Renée Voltaire AB.

När Pepstop öppnade 2017 så var filosofin att de skulle utgöra en samtida scen för initiativ inom hälsa och hållbarhet bortom bara mat. Veganskt och växtbaserat skulle inte längre associeras med det gråa, tråkiga och politiska, utan ses som en inspirerande, färgsprakande och modern del av vardagen. Idag är Pepstop också kända för sin höga kvalitet och bredd. Hela 97% av deras sortiment är helt ekologiskt, något som få varumärken kan leva upp till. Inom ramen för utbudet finns också PepClasses med PepTalks och PepLabs inom olika områden.

Renée Voltaire

Pepstop är också en scen för samtida uttryck inom hälsa och hållbarhet. Till exempel anordnar de olika events, matlagningskurser och träningsläger. “Vi drivs av att ändra människors mat och träningsvanor genom inspiration och kunskap – helt utan pekpinnar”, fortsätter Robert. Nästa matlagningskurs handlar om Green Eating och körs på plats och digitalt via Zoom tillsammans med Renée den 26 oktober. Mer information här.

Som många andra handlare innebar Covid-19 att man behövde anpassa sig efter nya köpvanor och beteenden. “När fler människorna lämnade kontoren inne i stan, så förlorade vi även en stor del av våra kunder men vi – inte minst alla kämpade på och försökte hitta nya sätt”, berättar Robert. Att ansluta sig till Wolt innebar att man själva inte behövde bedriva en kostsam och komplex e-handelslogistik för att kunna nå en större kundbas.

“Vi valde att ansluta oss till Wolt på grund av många anledningar. Dels står Wolt för något modernt och nytänkande, dels för att vi kunde få hjälp att utveckla vår affär genom marknadsföring och deras leveransplattform”

– Robert Schelin

Är du sugen på att testa något nytt från Renée Voltaires sortiment? Du kan beställa gurkmejalatte, rawfoodkex och till och med tamponger via Wolts app eller webbplats här.