Avasta Tallinna lahedad paigad!

Kindlasti on sul lemmiktoit, mida tihti Woltiga koju tellid. Kas oled proovinud viia toidu õue? Tee retk läbi Tallinna ja avasta lahedaid paiku, kus maitsvat takeaway toitu nautida. Sedasi saad hea maitseelamuse koos kauni vaatega.

Schnelli park

Uita läbi Tallinna parkide, puhka jalga valgel pargipingil ja naudi oma takeaway kohvi ja Ruby New York stiilis hommiku bagelit. Lõõrita lindudega kaasa ja tunne, et elu on ilus!

Foto: Kristin Arniste
Foto: Kristin Arniste
Foto: Kristin Arniste

Haven Kakumäe merevaade

Unistad ilusast õhtupoolikust, et sõbraga nädala jututeemad läbi arutada? See värviline sõõrikute kombo Kaneelist aitab päikeseloojangu taustal kõik mured südamelt ära rääkida.

Foto: Grete Rozdestvenski
Foto: Grete Rozdestvenski
Foto: Grete Rozdestvenski

Pirita Promenaadi merebriis

Sinu linnaretk võib olla ka üdini tervislik. Tempokas jalutuskäik promenaadil koos Blenderi rohelise Detox smuutiga ajab kõik rulluisutajad ja ratturid kadedaks.

Foto: Grete Rozdestvenski
Foto: Grete Rozdestvenski
Foto: Grete Rozdestvenski

Stroomi või Pirita rand

Pole palju neid linnasid, kus lausa kaks suurepärast randa asuvad jalutuskäigu kaugusel. Kui ilm päikest võtta ei luba, vii koer või peika jalutama aga ära seda näljasena tee! Randa sobib ideaalselt Yui Sushi Burrito Salmon Fiesta burrito.

Foto: Kristin Arniste
Foto: Kristin Arniste
Foto: Kristin Arniste

Kohtumispaik Kadriorg

Teinekord on raske kampa kokku saada. Tehke see väga lihtsaks. Üks haarab Nordic Design Home’st kana-chorizo võileivad ja mandlicroissantid, teine võtab kodust kaasa piknikutekid ja padjad. Kolmas vastutab hea fotoaparaadi eest, sest kui te juba luikedega koos piknikut peate, tuleb see jäädvustada!

Foto: Grete Rozdestvenski
Foto: Grete Rozdestvenski
Foto: Grete Rozdestvenski

Nõukaaegne nostalgia – Linnahall

Vajad oma aega, et mõtteid koondada? Või lihtsalt lahedat paika, et sõbrannaga skaipida? Linnahall on ideaalne koht, kus Jahu Tänavagurmee pitsa nahka pista. Arvesta siiski sellega, et sedavõrd head pitsat tuleb kajakatega jagada!

Foto: Grete Rozdestvenski
Foto: Grete Rozdestvenski
Foto: Grete Rozdestvenski

Solarise terrass

Linna südames, Solarise Rävala poolses otsas on äsja avatud üks lahe terrass. Siin saad jalga puhata ja end mõnusalt sisse seada kui vajad teel olles väikest ampsu. Solarises on suur takeaway toitude valik, kõigi lemmik Fafa’s eesotsas.

Foto: Grete Rozdestvenski
Foto: Grete Rozdestveski
Foto: Grete Rozdestvenski

Vanalinna punased katused

Sõber tuleb välismaalt külla ja sul on vaid üks õhtu, et talle Tallinna häid maitseid tutvustada ja linna näidata. Kiire ettetellimus TOA’st hoiab oluliselt aega kokku! Jalutage Toompeale ja nautige koos suurepärast vaadet nii vanalinna punastele katustele ja uhketele kirikutele kui ka kesklinna moodsatele kõrghoonetele.

Foto: Grete Rozdestvenski
Foto: Grete Rozdestvenski
Foto: Grete Rozdestvenski