Personaaltreener Kadri Paat annab vastused sinu küsimustele!

Kumb on kaalu kaotamisel olulisem, kas trenn või toitumine? Milline toitumine tagab piisava energiavaru iga päev, ka pimedatel talvekuudel? Kui kaua enne trenni ei tohiks süüa? Millise treeninguga saab parima vormi üle terve keha?

Õnneks ei pea sa nendel teemadel üksi vaagima, sest õige pea saab küsida nippe otse oma ala spetsialistilt.

Kadri on suur liikumise ja spordi armastaja. Ta on tegelenud erinevate spordialadega alates kergejõustikust ja võrkpallist kuni tipptasemel vasaraheitmise ja kuulitõukeni välja. Kadri õppis Audentese Spordigümnaasiumis ning lõpetas Tartu Ülikooli Kehakultuuriteaduskonna personaaltreeningu ja võimlemise erialal. Treener täiendas end erinevatel koolitustel ning Itaalias Technogym Master Trainer koolitusel, mis hõlmab rahvusvahelist personaaltreenerite koolitamist.

Kadri on spetsialiseerunud ennekõike naiste treenimisele ja lähtub enda töös just naiste keha vormimisel olulistele detailidele (tuharad, kere keskosa ja sümmeetria üla-ja alakeha vahel). Tuharalihaste treeniningu osas täiendas personaaltreener end Saksamaal ametliku TheGluteBuilder looja Arturo G. Lopeze juures. Lisaks täiendab Kadri end pidevalt igapäevaselt lugedes erialast kirjandust ennekõike just naiste treeningu osas.

27. veebruaril on sul erakordne võimalus küsida kõik oma põletavad trenniküsimused Wolt äpi kaudu. Esita need 14-16 vahel läbi äpi klienditoe chati või FB messengeris. Kui aga soovid Kadriga kokku leppida personaaltreeningu aega, siis tee seda siit!

Cheers!

Wolt