Syö heinäkuu Woltin piikkiin – saat palkkiona 500 €, ja maksamme ruoatkin, kunhan kirjoitat aiheesta!

Nyt on luvassa palkkio ruokakynäilijälle!

Suomessa on jo yhdeksän Wolt-kaupunkia, jotka ovat täynnä hyviä ravintoloita. Näiden ravintoloiden ruokalistat sisältävät paikallisia klassikoita ja yllättäviä herkkuja. Annosten ja ravintoloiden taustalla on usein taitavia ruokavisionäärejä sekä kiinnostavia faktoja erilaisten annosten synnystä ja suosiosta.

Tiedätkö meheviä tarinoita lempiannoksistasi tai suosikkiravintoloistasi?

Wolt etsii nyt ruoasta ja ruokaan liittyvistä ilmiöistä kiinnostuneita kesäsyömäreitä tilaamaan ja syömään ruokaa Woltin piikkiin heinäkuun ajan.

Miksi se tietty pizzapohja on niin hyvä? Kuinka ne saavat ne sushit aina niin herkullisiksi? Miten känkky on niin suosittu? Kuka keksi sen ketsupin? Onko olemassa täydellistä pho-lientä? Mikä määrittelee erinomaisen burgerin?

Hakuohjeet ja palkkio

Syömiseen liittyvää tutkintoa tai muuta erityistä koulutusta emme vaadi, kunhan kynä ja kamera pysyy kädessä, jotta voit taltioida kokemasi ruokaelämykset kiinnostavalla tavalla. Voit esimerkiksi olla taitava tekstinikkari, kuvaosaaja tai vannoutunut somevaikuttaja.

Valitsemme kesäkuun loppuun mennessä 1–5 henkilöä kesäsyömäreiden riviin hakemusten ja kevyen haastattelun perusteella. Maksamme syömäreille heinäkuun ajalta 500 euron palkkion, jonka lisäksi kustannamme kolme woltattua ateriaa viikossa per henkilö.

Valittujen henkilöiden kanssa sovitaan yhdessä heidän toiveiden ja osaamisalueiden mukaisesti tuotettavista sisällöistä. Joka tapauksessa, tämä ei vaadi kokopäiväistä työskentelyä tai sisätiloissa kökkimistä (ellei niin erikseen halua), vaan heinäkuun voi viettää missä ikinä haluaakaan ja tilailemalla Wolt-herkkuja vaikka puistoon tai kotiin.

Hae mukaan tekemällä kaikki kolme alla olevaa tehtävää ja lähettämällä ne viimeistään sunnuntaina 24. kesäkuuta osoitteeseen jemina@wolt.com. Mainitse myös, missä Wolt-kaupungissa asut (tai oleskelet heinäkuun ajan). Woltin käyttöehtojen mukaisesti hakijoiden on oltava vähintään 18-vuotiaita. Kaikki hakijat saavat vastauksen viimeistään heinäkuun ensimmäisen viikon aikana.

1. Ruokakuva
Ota kuva haluamastasi annoksesta (voi olla woltattu, ravintolassa, tai vaikka omatekemäsi annos) ja kirjoita siitä lyhyt muutaman lauseen analyysi.

2. Ruokatrendi
Esittele meille n. 10–15 lauseella jokin ajankohtainen ruokatrendi, ruokaan liittyviä ilmiö tai kiinnostava yksityiskohta suosikkiravintolasi annoksesta.

3. Ruokamaailman Suomi-idoli
Kuka tekee siistejä juttuja Suomen ruokamaailmassa? Nimi ja yhden lauseen kuvaus riittää.

Ja ei kun näppäimistö sauhuamaan!

And in English:

Wolt is looking for 1-5 takeaway eaters who are interested in food trends to order delicious dishes (on us!) throughout July and create interesting content for our channels on their experiences and current phenomena around food.

You don’t need to know Finnish for this, English will do just as well. You just need to live in one of 9 Wolt cities in Finland (or be staying in one through July). If you know how to take great pics and write riveting text, complete the three tasks below by Sunday, June 24th and send them to jemina@wolt.com (along with which Wolt city you will be in). We’ll let everyone know by the first week of July. Those chosen will receive a 500 € reward as well as Wolt credits for ordering food.

1. Food picture
Take a picture of a dish of your choosing (it can be from Wolt, in a restaurant, or a dish you’ve prepared yourself) and write a short description (few sentences) of it.

2. Food trend
Introduce us to a current food trend, food phenomena or an interesting detail of your favourite dish with about 10-15 sentences.

3. The Finnish Food Idol
Who is doing interesting things in the food scene in Finland? Tell us the name of this person with a one sentence description.