Helsingin suosituimmat Wolt at Work -ravintolat

Näistä ravintoloista yritykset tilaavat eniten

Alla on listattuna viisi Helsingin suosituinta Wolt at Work -ravintolaa. Näistä ravintoloista tilataan kaikkein eniten isoja tilauksia Woltin yrityasiakkaiden toimesta. Woltissa on Helsingissä satoja eri ravintoloita, joten viiden suosituimman ravintolan joukkoon pääseminen on aikamoinen saavutus, ja se kertoo aika paljon näiden listalle päässeiden ravintoloiden erinomaisuudesta ja valmiudesta vastata suurempiinkin tilauksiin tilanteessa kuin tilanteessa.

Jos et ole vielä kokeillut näitä ravintoloita, voit aloittaa vaikka heti. Jos olet uusi Wolt-käyttäjä, niin saat tämän listauksen kunniaksi seuraavalla koodilla 6 euron alennuksen ensimmäisestä kotiinkuljetustilauksestasi:

WOLTATWORK

Syötä koodi sovelluksessa oman profiilisi kautta kohdassa “Syötä promokoodi”.

Sitten menoksi!

Putte’s Bar & Pizza

Putte’sin pizzavalikoimasta löytyy suosikki itse kullekin

Putte’s Bar & Pizza on alusta saakka ollut yksi Woltin suosituimmista ravintoloista. Ravintoloitsija Antto Melasniemen luotsaaman ravintolan pizzat ovat yksinkertaisia, mutta äärettömän toimivia. Putte’sin pizzat toimivat erinomaisesti isommallekin porukalle, joten ei ihme, että ne löytyvät viikosta toiseen myös yritysasiakkaiden tilatuimpien annosten kärjestä.

Tilaa Putte’sista tästä.

Eat Poke

Trendikäs poke-kulho maistuu myös toimistokansalle

Kun Eat Poke avasi ovensa muutama vuosi sitten, oli se ensimmäinen kokonaan poke-kulhoille omistautunut ravintola Helsingissä. Alunperin Havaijilta lähtöisin olevat poke-kulhot koostuvat pääasiassa riisistä, kasviksista ja kalasta. Viimeisen vuoden aikana poke-kulhojen suosio on noussut roimasti, ja esimerkiksi juuri Eat Poken annokset ovat kivunneet Woltissa koko Suomen tilatuimpien annosten listalle. Raikkaat kulhot maistuvat myös toimistokansalle, eikä ihme, sillä ne sopivat erinomaisesti tilanteeseen kuin tilanteeseen.

Tilaa Eat Pokesta.

Pupu

Pupun salaatit sopivat mainiosti vaikkapa lounaspalavereihin

Muutama vuosi sitten Pupun salaatteja sai alkuun ainoastaan Woltin kautta toimitettuna. Nyt ruokaisiin salaatteihin keskittyvän ketjun toimipisteitä löytyy ympäri Helsinkiä. Pupun suosion takana on sesongin parhaista, tuoreista raaka-aineista valmistetut laadukkaat ruuat. Yritysasiakkaiden suosikiksi ravintola on päätynyt luonnollisista syistä: salaatit ovat helppoa tarjottavaa isompiinkin tilaisuuksiin, ja terveellinen ja kasvispainotteinen ruoka sopii helposti kaikille. Kestävänä valintana Pupu tarjoaa salaattinsa kierrätettävissä pakkauksissa.

Tilaa Pupusta.

Naughty BRGR

Naughtyn burgerit eivät syyttä nouse jatkuvasti Woltin suosituimpien annosten listoille

Huippukokki Akseli Herlevin luotsaama Naughty BRGR on keikkunut Woltin suosituimpien ravintoloiden joukossa heti avaamisensa jälkeen. Viime vuonna Woltin kautta ylivoimaisesti tilatuin annos on ollut ravintolan nimikkoannos Naughty, eli burgeri, jonka välistä löytyy muun muassa cheddaria, sinihomejuustoa, pekonihilloa ja aiolia. Naughtysta tilaat helposti laadukkaat burgerit ja jaettavat lisut isommallekin porukalle.

Tilaa Naughty Brgrista.

Pizzarium

Pizzariumin maukkaat palat ovat helposti jaettavissa

Vuonna 2012 Turussa avattu ja sittemmin myös Helsinkiin laajentunut Pizzarium tunnetaan autenttisista roomalaisista palapizzoistaan. Ravintolassa panostetaan laadukkaisiin raaka-aineisiin ja perinteikkäiseen pizzapohjaan. Pizzariumista voi tilata pizzoja kätevästi levyittäin, eli ne sopivat mainiosti jaettavaksi isollekin porukalle. Pizzat saa myös tilattua gluteenittomana ja vegaanisena.

Tilaa Pizzariumista.

Onko Wolt at Work jo tuttu? 

Yrityksille suunnatun palvelun tavoitteena on tehdä afterwork-pizzojen, kokoustarjoiluiden ja ylityösafkojen tilaamisesta entistä helpompaa. Kaupungin parhaat ravintolat ovat vain yhden napautuksen päässä toimistostasi. Maksut hoidat kätevästi laskutuksella, ja kuukausiraportista kurkkaat helposti koko kuukauden tilaukset.

Palvelusta voit lukea lisää täältä.

Jos olet uusi Wolt-käyttäjä, lataa sovellus osoitteesta  get.wolt.com  ja syötä koodi WOLTATWORK. Koodilla saat 6 € alennuksen ensimmäisestä kuljetustilauksestasi.

Tilata voi myös selaimella osoitteessa: wolt.com