Woltin ja Helsinki Design Weekin järjestämä Design Delivered alkaa pian

Perjantaista 6.9. lähtien voit jälleen tilata taidetta ja muotoilua suoraan luoksesi Helsingin kantakaupungin alueella.

Design Delivered -projekti mahdollistaa paikallisten muotoilijoiden ja taiteilijoiden teosten tilaamisen suoraan kotiin tai toimistolle Helsingin alueella.

Toista kertaa järjestettävän Design Delivered -projektin tavoitteena on tukea nousevia taiteilijoita ja muotoilijoita nostamalla heitä suuren yleisön tietoisuuteen. Tällä kertaa myynnissä on yhteensä yli 300 yksittäistä teosta, jotka Wolt kuljettaa Helsingin kantakaupungissa suoraan kotiovellesi. Mukana olevat teokset on valinnut Helsinki Design Weekin perustaja ja Aalto-yliopiston kunniatohtori Kari Korkman yhdessä Woltin kanssa.

Veera Kesänen

Valentina Lachner

Veera Kesänen

Valentina Lachner

Mitä kaikkea on luvassa? Mukana on runsaasti printtejä, grafiikkaa, koruja ja tekstiilejä nousevilta taitelijoilta ja muotoilijoilta. Mukana on alkuperäisiä vedoksia, uniikkeja kappaleita ja rajattuja eriä. Teosten valinnassa on otettu huomioon Helsinki Design Weekin vuositeema, oppimisilmasto. Oppimisilmasto tarkoittaa muotoilualalla ja sen ympäristössä kannustavaa, tasavertaista, uteliasta ja kriittistä ilmapiiriä, jossa otetaan kantaa ilmastoystävällisiin käytäntöihin.

Koko valikoima julkaistaan Helsinki Design Weekin avajaisten jälkeisenä perjantaina 6.9.2019, jolloin teokset ovat ostettavissa Woltin sovelluksessa.

Studio Smoo:n Varpu-mobilen käsinmuotoillut keramiikkapalat tekevät jokaisesta teoksesta yksilöllisen.

Design Delivered madaltaa kynnystä tutustua muotoilutuotteisiin ja hankkia niitä, sillä tilauksen voi tehdä kaikessa rauhassa oman kodin sohvalta. Teokset myydään Woltin kautta Helsingin kantakaupungissa ja lähetit kuljettavat ne heti ostajille. Muotoilijat saavat myydyistä teoksista hinnan kokonaisuudessaan itselleen.

Sanna Turunen

Essi Immonen

Sanna Turunen

Essi Immonen

Pysy kuulolla, sillä koko valikoima julkaistaan pian. Teokset ovat myynnissä Woltin sovelluksessa Helsinki Design Weekin ajan 6.9.–15.9.2019 tai niin kauan kuin tuotteita riittää. 

#designdelivered #hdw2019 #woltattu