Etäpikkujoulujen parhaat ruokavinkit

Tänä vuonna työpaikan pikkujouluja ei vietetä aivan entiseen tapaan, ja monen suunnitelmissa on nyt etäpikkujoulut tai virtuaalipikkujoulut. Yhteisten aktiviteettien ja ohjelman lisäksi pikkujoulujen tärkein osuus on tietenkin ruoka.

Lokakuussa verottaja ilmoitti, että työnantaja voi järjestää etäpikkujouluja ja muita etävirkistystilaisuuksia verovapaasti. Verohallinnon mukaan työnantaja voi esimerkiksi järjestää ruokien ja juomien toimituksen kotiin.

Kurkkaa alta vinkkimme etäpikkujoulujen tarjoilujen järjestämiseen.

Tilaa etäpikkujoulujen tarjoilut kuljetettuna

Woltin yrityspalvelulla voit tilata pikkujoulutarjoilut kuljetettuna kunkin osallistujan kotiovelle kätevästi yrityslaskutuksella. Tarjoilujen järjestämiseen on kaksi helppoa tapaa:

1. Voit antaa kullekin työntekijälle mahdollisuuden tilata ruuat yrityksesi piikkiin.

Woltin yrityspalvelun portaalissa voit helposti hallinnoida sitä, kuka saa tehdä ostoksia laskulla, millä ajanjaksolla ja millä summalla. Voit lisätä työntekijöitä yritystilin piiriin esimerkiksi vain pikkujoulupäivän ajaksi.

2. Voit antaa kullekin työntekijälle Wolt-krediittejä käytettäväksi pikkujoulupäivänä.

Woltin yrityspalvelun kautta voit myös ostaa Wolt-krediittejä, jotka voit jakaa kaikille työntekijöillesi. Voit rajoittaa krediittien käyttöä niin, että ne voi käyttää vain pikkujoulupäivänä tai esimerkiksi vain tietyistä ravintoloista.

Tee tilaus ennakkoon

Ennakkotilauksella mahdollistat sen, että ruuat saapuvat kunkin osallistujan kotiovelle samaan aikaan. Kun olet lisännyt työntekijöillesi oikeuden tehdä tilauksia yrityksen laskuun tai olet antamassa heille krediittejä, voit kertoa heille sopivan ajan, johon ennakkotilauksen voi ajoittaa.

Ennakkotilauksen tekeminen on helppoa: sen sijaan, että valitsisit “Kotiinkuljetus niin pian kuin mahdollista”, valitse “Aikatauluta myöhemmäksi”. Ennakkotilauksen voi tehdä jopa viikon etukäteen, ja tilauksen saapumisajan voi määrittää viiden minuutin tarkkuudella.

Pikkujoulujen ruokavinkit

Mitä etäpikkujouluissa voisi sitten syödä? Valinnanvaraa ainakin riittää! Alla suosituksemme tyypille kuin tyypille.

Nautiskelijalle

Tahtoisitko pikkujouluihin jotain juhlavaa purtavaa? Woltista löydät mainion kattauksen kaupungin suosituimpia fine dining -ravintoloita.

Kokeile esimerkiksi Farangin modernit kaakkois-aasialaiset annokset, Pastiksen ranskalaisen keittiön helmet tai Chapterin pohjoismaiset annokset modernilla twistillä. Kaikki Woltin fine dining -ravintolat löydät täältä.

Fiilistelijälle

Ehkä jotain vähän rennompaa? Tilaa Woltilla etäpikkujoulujen evääksi vaikkapa premium-burgerit, artesaanipizzat tai laadukkaat sushit.

Kokeile esimerkiksi Via Tribunalin aitoja napolilaisia pizzoja, Helsinki Burger Co:n taivaallisia burgereita tai Sushibar & Wine:n laadukkaita susheja pohjoismaisella twistillä.

Kosmopoliitille

Ehkä haluat tutustua johonkin uuteen ruokakulttuuriin? Thaimaalaista, portugalilaista, vietnamilaista, perulaista… Woltista löydät annoksia ympäri maailman.

Matkaa esimerkiksi Japaniin Kampai 3:n annoksilla, Filippiineille Pobren keittiön antimilla tai Vietnamiin Lie Mi -ravintolan annoksilla.

Haluatko tutustua yrityspalveluumme tarkemmin? Lue lisää ja jätä yhteydenottopyyntö täällä.