Ienes svētkus savās mājās ar decembra jaunumiem!

Ziemassvētki ir jau pēc mazāk kā mēneša! Laiks kā vienmēr ir paskrējis nemanot. Taču, ir jāatzīst, ka šogad vēlme pēc svētkiem ir spēcīgāka kā vēl jebkad. 

Kādēļ gan neienest svētku sajūtu mājās jau tagad? Viens veids kā to izdarīt ir pamēģināt kaut ko jaunu! 💙 Un šeit Wolt ir vienmēr gatavs palīdzēt! Šomēness platformai ir pievienojušies vairāki jauni restorāni. Zemāk esam izcēluši tikai pāris no tiem. Atrodi sev tuvāko Rīgas apkaimi un #atbalstivietējos!​

BIERIŅI

Rest Garšotava ir grilrestorāns Bieriņos, kas sola gardāko grilēdienu piedāvājumu Pārdaugavā. Vai tā tik tiešām ir? Par to ļausim katram Pārdaugavas iedzīvotājam pašam spriest.

BRASA

Zem Street Food Angārs jumta ir uzradies jauns iemītnieks – Bowl Digger, kas piedāvā havajiešu poke bļodas. Krāsas, pasniegšana un dažādība ir tas, ko šeit atradīs jūras produktu cienītāji, gaļas mīļi, gan arī vegāni!

CENTRS

Centrā ir uzradies jauns Hooligaan, kura aizraušanās ir apvienot klasiskās un austrumnieciskās burbuļtējas sastāvdaļas ar vietējo Latvijas garšu akcentiem. 

DZIRCIEMS

Jaunais krodziņš Tu Re Kā ir vieta, kur Dzirciema iedzīvotāji varēs atrast iecienīto mājas virtuvi. Apkaimē jo īpaši slavē Tu Re Kā burgerus! 

ĶENGARAGS

Īstu svētku noskaņu varēs atrast Ķengaraga iedzīvotāji, pasūtot no Jautrais Briedis. Nesolām, ka izdosies atrast jautro briedi, bet plašu mājas virtuves izvēli gan!

MASKAVAS FORŠTATE

Reizēs, kad gribas atgriezties pie tradicionālās virtuve, Maskavas forštates iedzīvotājiem ir jāmeklē Bērzi pannā. Jā, Bērzi pannā sola pagatavot Woltotājiem garšīgo un iemīlēto mājas ēdienu. Karbonādes, kartupeļu pankūkas, soļanka, cūku ribiņas un vēl daudz citu sulīgu gardumu. 

PĻAVNIEKI & PURVCIEMS

Kamēr vasara vēl ir aiz kalniem, cik labi, ka grila sezonas top ēdienu – šašliku, mēs varam baudīt visa gada garumā! Un ja reiz esi noskaņojies šašlikam, tad to labāk uzticēt pavāriem no Shashlick House.

SKANSTE

Ja reiz iesākām runāt par svētkiem, tad nevieni latviešu svētki nav iedomājami bez rasola. Bērnības garšu, svinīgumu un nelielu post-padomju noskaņu sola piegādāt Rasols, kas atrodas Rīgas Klusajā centrā un sasniedzams laimīgajiem Skanstes iedzīvotājiem.

TORŅKALNS

Annas Dārzs esot vieta, kur garša un cilvēki satiekoties, atrodot savu pilsētas dārzu. Pusdienu maltītēm meklē arī Pusdienotava Annas Dārzs.

VECPILSĒTA

Pagalms ir vieta cilvēkiem, kas meklē lielisku ēdienu – vai tās ir brīvdienu brokastis, dienas pusdienu piedāvājums, svētku vakariņas vai kārotā kūka. 

Svinīgākam notikumam varam ieteikt Neiburgs. Restorāns sevi  jau sen ir pierādījis restorānu pasaulē, taču Woltotājiem tas ir pavisam nesens jaunums. Tagad Neiburgs izsmalcinātā garšas buķete atceļos arī līdz Tavām mājām.

ZOLITŪDE

Kaut arī nosaukums var šķist eksotisks, jaunā vieta Meat Ananas piedāvā maltītes, kuras Zolitūdes iedzīvotāju vidū jau ir labi zināmas un iemīļotas. Jau šobŗīd popularitāti ir izpelnījušies Meat Ananas vistas spārniņi, lielopa burgers un dažādi wok ēdieni!

Tas šoreiz arī viss! Seko līdzi jaunākajiem Wolt restorāniem ŠEIT, un lai svētku sajūtām piepildīts decembra mēnesis! 

Zane no Wolt 💙