Pēc kļūšanas par laureātu “Wolt Restorānu balvā”, apgrozījums trīskāršojies! Kādi ir uzvarētāju ieguvumi?

Janvārī noskaidrojām iecienītākos ēdinātājus “Wolt Restorānu balvā 2021”, kur restorānus vērtēja gan atlasīta žūrija, gan vairāk nekā 50 tūkstošu iedzīvotāji. Katrā no deviņām kategorijā “Wolt” apbalvoja pirmo trīs vietu ieguvējus, kuri tagad dalījušies ar saviem iespaidiem un jau pirmajiem rezultātiem pēc laureātu titulu saņemšanas.

Par uzvarētāju kategorijā “Īpašiem brīžiem” apbalvots restorāns Hercogs, kuri konkursa ietvaros ne tikai guvuši atzinīgu balsojumu, bet pēc rezultātu paziņošanas novērojuši pieprasījuma trīskāršošanos: “Pateicoties balvai, mūsu apgrozījums Wolt platformā ir trīskāršojies.  Lai visiem vairāk īpaši brīži,” komentē Restorāns Hercogs vadītājs Andris Rumītis.

Kafejnīca This place doesn’t need a name“, kas par uzvarētāju kļuva kategorijā “Brokastu vieta”, Wolt Restorānu balvu novērtē, kā lielisku iespēju redzēt pašiem sava darba augļus: “Wolt balva ir veselīga sacensība starp kafejnīcām un lieliska iespēja pavāriem pierādīt sevi! Paldies Wolt un atbalstītājiem,” sajūtās dalās “This place doesn’t need a name” vadītājs Kristaps Birzulis.

Liels gandarījums un prieks gan pašiem, gan Liepājas iedzīvotājiem bija vietējā Liepājas ēdinātāja Street Food LV uzvara starp visiem Latvijas restorāniem nominācijā “Maltīte krāpšanās dienai”. Ēdinātāji gada laikā, kopš “Wolt” darbojas Liepājā, ar kurjeru palīdzību apkalpojuši jau 17 000 klientus: “Milzīgs paldies “Wolt “ par ienākšanu Liepājā! Mūsu apkalpoto klientu skaits caur “Wolt” gada laikā mums ir iespaidīgs skaitlis!  “Wolt” mums, kā nelielam jaunuzņēmumam Liepājā, deva lielu uzrāvienu,” ar prieku dalās Street Food LV īpašnieks Klāvs Grīnbergs.

Savukārt pirmo vietu pozīcijā “Labākā cena & kvalitāte” ieguvis ēdinātājs LIDO“, kurš ir priecīgs būt Wolt restorānu lokā un izsaka pateicību gan atbalstītājiem, gan LIDO darbiniekiem: “Esam kopā daudz strādājuši, lai nonāktu pie rezultāta, par kuru esam gandarīti paši un kuru novērtē klienti. Nominācija divās kategorijās un vēl vairāk balsojuma rezultāti, dod pārliecību par to, ka darām lietas pareizi, esam mūsdienīgi un virzāmies laikam līdzi,” iespaidos dalās restorāna LIDO komercdaļas vadītājs Lauris Kokins.

Laurus kategorijā “Ģimenes restorāns” plūca Ezītis miglā“, kā labākais “Gada jaunpienācējs” atzīts ēdinātājs Oak’a Burgers“, bet kategorijā “Gada konditoreja” labākā titulu ieguvis Raunas Dārzs.

Visaugstāk novērtētie restorāni katrā kategorijā galvenajā balvā no “Wolt” saņem nedēļu bezmaksas piegādes visiem sava restorāna pasūtījumiem un tiek īpaši izcelti “Wolt” lietotnē. Tāpat visu kategoriju pirmo trīs vietu ieguvēji saņem “Wolt restorānu balvas 2021” uzlīmi, ko izvietot uz restorāna durvīm kā īpašu atpazīšanās un atzinības zīmi.

Žūrijas locekļi jeb ēdienu eksperti ir vienisprātis, ka šī balva ir laba iniciatīva un Latvijas ēdināšanas nozarē līdz šim iztrūkstoša: “Latvijā mums šobrīd nav topu, kas palīdzētu atsevišķās reizēs izvēlēties restorānu vai kafejnīcu, jo nereti vēlamies izmēģināt ko jaunu vai sekot citu ieteikumiem. To, ka “Wolt” ir uzsācis šādas balvas ieviešanu, noteikti novērtēs daudzi – gan neizlēmīgie, gan steidzīgie, gan arī ēdienu baudītāji,” apstiprina žūrijas loceklis Dāvis Dāvids Sakne. “