Wolt vasaras ceļvedis / Iesaka piektdiena.com

Vasara ir laiks, kad mēs vēlamies baudīt svaigas un garšīgas ēdienreizes, bezrūpīgi sildīties saulītē un piedzīvot tos siltos vakarus, kas veido neaizmirstamas atmiņas. Aizveriet acis un iztēlojaties brīvdienu pikniku pie jūras, dārza ballīti vai atpūtas dienu parkā – Wolt ir gatavs jūs atbalstīt, lai tas viss notiku bez rūpēm. Wolt atradīsiet visu, lai vasaras piedzīvojumi būtu vēl labāki, sākot no garda saldējuma, līdz pat krāsainam flamingo peldriņķim un pieskaņotam šampanietim; no sulīga arbūza līdz vistas šašlikam un saules aizsargkrēmam. Te atradīsiet arī gardākās piknika uzkodas un dāvanas Līgai, Pēterim un Jānim. 

Neatkarīgi no tā, kāds ir jūsu šīs vasaras plāns vai sapnis, pateicoties Wolt, varēsiet koncentrēties uz vasaras priekiem, nevis kavēties veikala rindā, sastrēgumā vai pie plīts. Lai vieglāk noorientēties Wolt piedāvājumā, iesakām piecas lieliskas Wolt pieturvietas labākiem vasaras piedzīvojumiem.

Vasaras atspirdzinājumam: Valmiermuižas alus vēstniecība

Valmiermuižas alus vēstniecībā plašā izvēlē atradīsiet dzērienus, ar ko veldzēties karstajā laikā. Tie papildinās kā Līgo svētku galdu, tā arī vakara ballīti un dārza svētkus. Valmiermuižas klāstā ir alus, kas piemērots katrai gaumei: tumšs, gaišs, izlejams, safasētos komplektos, galvu reibinošs un bezalkoholisks. Pieejami arī gardie zelteri ar ābolu, upeņu, rabarberu vai cidoniju garšām un Tutas svētku dzēriens bērniem.

Uzkodas piknikam: Big Bad Bagels

Big Bad Bagels apaļās maizītes, salāti un smūtiji būs izvēle desmitniekā, ja vēlaties uzrīkot pikniku pie jūras vai doties izbraucienā. Maizītes pieejamas gan ar sātīgiem gaļas variantiem (mūsu favorīts: bekons brokastīs), tā arī vegānām (mūsu favorīts: vegāns dienvidos ) vai veģetārām izvēlēm (mūsu favorīts: brī sīpolos). Viss svaigi pagatavots un iesaiņots tā, lai uzreiz varētu likt piknika grozā.

Sevis lutināšanai: Douglas

Pasūtiet Douglas produktus, lai radītu satriecošu vasaras izskatu. Douglas veikalā atradīsiet gan sejas maskas ātram glābiņam pēc balles, gan labākos saules aizsargkrēmus, īstā toņa nagu laku, smaržas, matu kosmētiku un pat rotas. Douglas piedāvājums būs arī pareizā izvēle, ja nepieciešama kāda dāvana vasaras gaviļniekiem.

Vasaras svaigumam: Lauku ferma

Lieliska augļu un dārzeņu izlase: sulīgi arbūzi, saldas zemenes un pirmie Latvijas zirnīši. Viss, kas ir augļu un dārzeņu sezonā, ir atrodams Lauku fermā. Rūpīgi atlasīts un dabai draudzīgi safasēts.

Gardai maltītei: Mr.Fox

Mr.Fox centra iedzīvotājiem jau kādu laiku pazīstama kā vieta, kur atrast garšīgu un kvalitatīvu ēdienu. Svaigi smūtiji, gardas avokado maizītes, svaigi salāti ar garnelēm vai vistu un izcilas pusdienu izlases. Izmantojiet Wolt un gardās Mr.Fox maltītes atbrauks pie jums uz māju, pludmali vai ofisa terasi. Ļaujiet sev baudīt vasaru bez liekām galvassāpēm par gatavošanu.

Kā izbaudīt vasaru uz visiem 100%? Atbilde ir vienkārša – izmantojot Wolt aplikāciju. Vasara Latvijā pietur uz īsu laiku, nenokavējiet to.