Wolt at Work – Den smidiga företagstjänsten

Hur äter ni på er arbetsplats? Äter ni lunch tillsammans och är det vanligt med att kombinera möten med måltider? Testa då vår företagstjänst Wolt at Work. 

Maten spelar en viktig roll i skapandet av goda relationer. Gott arbetsklimat och anställdas hälsa är en förutsättning för en välfungerande verksamhet. Wolt bryr sig om människor och därför har vi en smidig företagslösning som kan både förenkla och förgylla matstunderna på arbetsplatsen.

Det ska inte vara krångligt att beställa mat till arbetet. Genom Wolt at Work får ni tillgång till grym mat från de bästa restaurangerna i stan. Via appen eller hemsidan kan ni beställa mat direkt eller förbeställa – ni väljer och vi levererar!

Som företagskund får du tillgång till en egen adminportal så du slipper hålla koll på olika matpreferenser, utlägg, papperskvitton och budfirmor. Det är ett perfekt verktyg för hen som vill ha översikt över kostnader, hantera specifika önskemål, allokering av kostnader enligt kostnadscenter och samtidigt äta riktig god mat!

Testa att göra som andra företag – skaffa Wolt at Work och bidra med något stort till din arbetsplats. 

Låter det för bra för att vara sant?

Ta kontakt med oss så kan vi berätta mer om hur Wolt at Work faktiskt är så smidigt som vi säger. Läs mer HÄR