Egen adminportal för företagskunder

- Beställ måltider till kontoret mycket smidigare!

Att beställa mat till jobbet ska vara enkelt. Kanske är du van vid att använda Wolt privat, lek då med tanken ifall det vore lika smidigt att äta på jobbet? Spoiler – med vår företagstjänst Wolt at Work är det det!

Wolt at Work låter dig och dina anställda få den bästa restaurangmaten i din stad levererad direkt till din arbetsplats. Att använda Wolt är superenkelt – du öppnar bara appen eller Wolts hemsida, väljer den restaurang och måltid du vill ha och med ett klick så är din mat på väg dig.

Vi vet själva om det besvärliga med att hålla koll på utlägg, fakturor och kvitton med mera. Det finns alltid massor av fakturor att gå igenom, hitta rätt kvitto och ha ett grepp om de totala utgifterna. Därför har vi skapat en adminportal för företagskunder som har allt samlat på en och samma plats. Hur bra låter inte det?

I adminportalen kan du enkelt ladda ner fakturor, kvitton och orderlistor med bara ett klick. Låt oss berätta mer om hur Wolt at Work kan förgylla och förenkla din vardag.

1. Enkel hantering av användare

Det bästa med verktyget är kanske hur enkelt det är att hantera er arbetsplats Wolt-användare. Skicka en kontoinbjudan med mejl till nyanställda via adminportalen.

2. Övervakning av företagets ordrar

För att hålla koll på vem, när och vad som har beställts ger vi dig en realtidspårningsvy av alla beställningar under de senaste 30 dagarna. Allt i en enkel översikt.

3. Nedladdning av viktiga dokument

Alla beställningar från Wolt at Work samlas på en månadsfaktura som skickas direkt till din e-post. Du behöver inte leta efter förlorade kvitton och skicka dem till din revisor en efter en. Och ännu bättre – en kommentar för revisoren kan läggas till varje Wolt at Work-order.

 

Dags att bli en Wolt at Work-användare?

Läs mer om hur du anmäler din arbetsplats HÄR.