HBO® eined

Sombused ilmad hiilivad ligi! Täna püsi kodus, HBO® lainel! Oma lemmikseriaali kõrvale telli Woltiga “HBO® eined” karussellilt mõni "Game of Thrones®", "Girls℠​" või "Silicon Valley℠​" eripakkumine.

Jah… ja nüüd on see kõik võimalik, kuna Wolti eripakkumiste seas leidub kombosid igale maitsele ja igale allpool mainitud sarjale olgu selleks suussulav Pavlova, värsked poke bowl’id, toekad “Troonide mängust®” inspireeritud rameniduod või Jon Snow, Öise vahtkonna 998. Ülempealiku lemmikburger. Sügis on nautimiseks!

“Troonide mäng®”, mis on ühtekokku võitnud 190 auhinda, sealhulgas 26 Emmyt, toob telepilti põnevad võitlused muinajutulises maailmas, mis on olnud sõdade keerises üle 8000 aasta.

Põnev fakt, kas sa teadsid, et sarja jaoks loodud dothraki keel põhineb osaliselt eesti keelel? Teisteks keelteks olid ka näiteks vene, türgi, inuktituti ja suahiili keeled. Ja usu või ära usu, aga kindel on see, et kui vaatad ära ühe osa, siis on üsna reaalne, et enne varahommikut sa diivanilt teleri eest ei pääse.

“Troonide mängu®” maailma “binge watcher”’i kombosse kuuluvad Lannisteride pidusöök, Öise vahtkonna burger, Big Bastard Burger ja Winter is coming ehk neli imehead ja temaatilist einet, mis lausa naelutavad su seda sarja vaatama.

Vastukaaluks fantaasiarohkele tuldpurskavate lohedega elule põnevas sõjamaailmas maabub sari “Girls℠” tagasi Suures Õunas, kus kohtuvad omavahel parimad sõbrannad, intriigid, suurlinna (m)elu ja seiklused, millel ei paista ei äärt ega lõppu ning mis ei väsi sind eales üllatamast. Hannah ja Marnie ning teised tüdrukud viivad sind ja su sõbrannasid kilomeetrite kaugusele Ameerikasse. Kohta, kus linnapildis ja ka siin, meie Woltis, peituvad magusad maitsed, kus ei jää puudu ei suhkrust, jahust ning maasikavahust.. Ja värsketest rohelistest maitseküllastest poke bowl’idest, mis maitsevad igale BFF’i-duole.

Ja viimasena leiab HBO® kombode inspiratsiooniallikana seriaali “Silicon Valley℠”, kus kohtuvad tehisintellekt, nutikad IT-kutid, rakendused, pitsa, veel kord rakendused ja siia vahele veel pitsat ning kõik see, mis leiab aset ühe start-up mentaliteediga maailma telgitagustes. Olgu see humoorikas kõnepruuk üheskoos üle võlli naljade ning nutimaailmaga, üks on kindel – Woltist leiad sa Silicon Valley sarjale sobivalt koodi sisse peidetult kanatiivad </wings> ja just nagu igale idufirmale sobivalt ka Idufirma A&O ehk pitsa.

Kui sul ei ole veel ligipääsu HBO® sarjade kullavaramule, siis Telia on just see õige koht. Tutvu lähemalt siin.

Wolt