Avasta Kauss ja Bodybalance!

Tore kui toit paneb naeratuse näole ja tekitab soovi tervele maailmale “pasundada” oma värskest toiduelamusest. Kõige eredemad mälestused tekivad siis, kui koged midagi uut!

Avasta kauss, ehk uus taldrik! Ingliskeelne bowl viitab üldjuhul tervislikule kausile, kuhu on sisse pandud juur- ja köögiviljad, teraviljad ja kala või liha. Muidugi võib kausse leida ka taimetoitlastele ja veganitele. Proovi järele kana või tuuna kaussi Poké Bowlist, vegan superfood kaussi Flow Bowlist ning buddha bowle Uulits Soo erimenüüst.

Buddhaliku meeleoluga jätka oma avastusi treeningsaalis ja siia sobib valatult Bodybalance, mis baseerub jooga, tai-chi ja pilatese harjutustel, seda parima muusika saatel. Lisaks muusika nautlemisele lubab Bodybalance palju head – arendab painduvust ja tasakaalu, parandab rühti, tugevdab lihaseid ning vähendab lihaspinget ja stressi. Usu või ära usu, tunni lõpus on sul võimalik magama jääda, sest just nii ideaalne pingete maandaja on see trenn.

PS! Teada tuntud trennimotivatsiooni nipp on soetada endale päris uued treeningrõivad. Tutvu Nike Esinduskauplustes viimaste treeningkollektsioonidega ja jalad hakkavad iseenesest treenigklubi poole liikuma.

Foto: Nike Esinduskauplused
Foto: Nike Esinduskauplused

Pea meeles, avasta!

Wolt