Näljased avastajad ehk kuidas “Näljane Woldik sai voltidest vabaks!”

Näljane Nelik on punt lahedaid noori, kelle elu keerleb toidu ümber. Neliku blogi oma isuäratavate toidupiltide ja põnevate restoraniarvustustega on kasulik kraam kõikidele näljastele toidunautlejatele. Näljased me ju oleme!?

Mis aga juhtub, kui Wolt annab Näljasele Nelikule ülesande trenni minna ja panna end proovile vähemalt 4 erinevas MyFitnessi rühmatreeningus? Veel enam, mis saab, kui Wolt dikteerib toiduteadlikele näljastele ette, mida tuleb pärast treeningsaalis rassimist süüa?

Siin lühike galerii näljaste kogemusest:

Foto: Näljane Nelik
Foto: Näljane Nelik
Foto: Näljane Nelik
Foto: Näljane Nelik
Foto: Näljane Nelik
Foto: Näljane Nelik
Foto: Näljane Nelik
Foto: Näljane Nelik
Foto: Näljane Nelik

Tegelt me pole veel eriti fit, pigem eksleme endiselt seal Fat Foursome kategoorias. See vormisaamine nõuab ikkagi aega ja pühendumust, aga vähemalt oleme teinud ühe sammukese lähemale selleks, et oma saiavormi vähendada.”

Paistab, et oli lõbus! Loe lähemalt Näljase Neliku blogist!

Wolt