Wolt at Work: Ruokaa kiireisille konsulteille

Iltaruoka

Yrityskonsultin päivä venyy helposti illan myöhäisille tunneille, eikä päivää haluaisi pitkittää vielä sillä, että lähtee toimistolta lähiravintolaan noutamaan ruokaa. Toisaalta nälkäisenä työn laatu kärsii, ja jotain olisi syötävä. Strategiakonsultointiyritys Augustin hallintokoordinaattori Taru Raiko kertoo, miten tähän ongelmaan on löydetty toimiva ratkaisu uuden Wolt at Work -yrityspalvelun avulla.

Augustin noin kolmenkymmenen hengen toimisto sijaitsee Aleksanterinkadulla, keskellä vilkkainta Helsinkiä. Konsultit painavat usein pitkää päivää toimistolla, ja nälkä iskee aina kriittisimmällä hetkellä. Työrupeama katkeaa, kun illallinen haetaan kaupan valmisruokaosastolta, tai lähdetään ravintolaan odottelemaan annosten valmistumista. Viime huhtikuussa haasteeseen löytyi kuitenkin vihdoin toimiva ratkaisu, kun Raiko otti yrityksessä käyttöön Wolt at Work -palvelun. 

“Tilaan itse ruokaa Woltista useamman kerran kuussa”, Raiko kertoo. “Sovellus oli siis minulle jo entuudestaan tuttu, ja tiesin, että palvelu pelaa. Wolt on itse asiassa pelastanut monta iltaa, kun saavun töistä kotiin, eikä jääkaapissa olekaan mitään syötävää.”

On todella kätevää, että tilauksen yhteyteen voi lisätä kommentin kirjanpitoon, sillä se auttaa älyttömän paljon kuittien selvittelyssä, ja säästää itseltäni siis aikaa.

Laaja valikoima ja kätevä käyttöliittymä

Wolt at Workissa vakuutti helppouden lisäksi laaja ravintolavalikoima. “Woltista pystymme tilaamaan laadukasta ruokaa useasta eri tyyppisestä ravintolasta, eli jokaiselle löytyy varmasti jotain”, selittää Raiko. 

Tyypillisimmin Augustin toimiston ovikelloa soittava lähetti tuo iltaruoat noin 2–10 hengelle. Jatkuvan cateringin sopiminen olisi siis hankalaa, kun ruokamieltymykset ja henkilömäärä vaihtelevat laidasta laitaan. “Wolt at Workin kautta jokainen työntekijä voi tilata itse, mitä minäkin iltana haluaa syödä. On myös todella kätevää, että tilauksen yhteyteen voi lisätä kommentin kirjanpitoon, sillä se auttaa älyttömän paljon kuittien selvittelyssä, ja säästää itseltäni siis aikaa.”

Iltaruokien lisäksi myös rennompiin tapahtumiin on tilattu pizzaa Woltin kautta. “Palvelu ehdottomasti ajaa asiansa. Tilaaminen on aina helppoa ja luotettavaa.”

Entä mikä sitten on Raikon oma suosikkiravintola? “Mount Kailash.”

Lue lisää Wolt at Workista osoitteessa www.wolt.com/wolt-at-work tai ole suoraan yhteydessä asiakasvastaavaamme Olliin osoitteessa olli.kaunomaki@wolt.com!