Ruokaostokset kuljetettuna Wolt Marketista

Woltin oma ruokakauppa, Wolt Market, on helpoin tapa tehdä isot ja pienet kauppareissut. Voit tilata suosikkituotteesi suoraan kotiovellesi 30 minuutissa ja seurata toimitusta reaaliajassa.

Wolt Market on Woltin perustama verkkoruokakauppa, josta voi tehdä nouto- ja kuljetustilauksia Woltin sovelluksen tai verkkosivujen kautta. Kauppaa pyörittävät Wolt Marketin työntekijät, ja tilaukset kuljettavat asiakkaille Woltin lähettikumppanit. Woltin kautta tehdyn valmiin tilauksen voi myös halutessaan noutaa itse kaupan ovelta.

Ensimmäinen Wolt Market avattiin Helsingissä keväällä 2020, ja nyt Wolt Marketeja löytyy Suomesta jo yli 10 kaupungista.

Mitä Wolt Marketin arjessa käytännössä tapahtuu

Kauppaa pyörittävät työntekijät huolehtivat tuotteiden hyllytyksestä ja säilönnästä, tilausten vastaanottamisesta sekä tuotteiden keräilystä ja pakkaamisesta. Arki Wolt Marketilla näyttää hyvin samalta kuin missä tahansa ruokakaupassa: päivän aikana puretaan kuormia hyllyihin ja kylmäkaappeihin, tarkastellaan tuotteiden kuntoa ja päivämääriä, ylläpidetään kaupan siisteyttä, käydään läpi tuotteiden myyntiä, tehdään tuotevalikoimaan liittyviä päätöksiä ja laitetaan tilauksia tavarantoimittajille. Tuotteet hankitaan tukuista sekä tavarantoimittajilta ostamalla.

Wolt Marketista löydät sekä tutut suosikkibrändit että paikalliset erikoisuudet.

Wolt Marketiin ei kuitenkaan kävellä sisään tekemään päivän ruokaostoksia. Asiakas tekee tilauksen Woltin sovelluksessa tai verkkosivuilla, jonka jälkeen tilaus kilahtaa Wolt Marketin iPadin näytölle. Tilauksen vastaanottamisen jälkeen kaupalla ryhdytään keräilyyn. Ostokset on keräilty ja pakattu muutamassa minuutissa.

Keräilyssä käytetään apuna koreja ja kärryjä.

Keräillessä käytetään apuna on koreja ja kärryjä, joista tuotteet pakataan paperikasseihin. Tilaukset odottavat lähettikumppaneita hyllyissä ja tilaukset, jotka sisältävät pakasteita odottavat noutamista kylmäkaapissa tai lämpölaatikossa. Tämän jälkeen Woltin lähettikumppani noutaa tilauksen, ja ruokaostokset matkaavat suoraan asiakkaan kotiovelle. Kauppakassin saa tilauksesta kotiin keskimäärin alle 30 minuutissa.

Ostokset pakataan paperikasseihin.

Kaupassa on panostettu esimerkiksi siihen, että valikoimassa olisi juuri niitä tuotteita, joita ihmiset oikeasti haluavat tilata. Tuotevalikoimaa kehitetään ja laajennetaan aktiivisesti asiakaspalautteiden perusteella ja listalta löytyy tuhansien tuotteiden valikoima. Kaikesta on hyvät ja laadukkaat tuotekuvat, ja tuote- ja ravintoarvotiedot ovat helposti luettavissa. Näiden lisäksi myös tuotteiden tuoreudesta ja laadusta ollaan erityisen tarkkoja, sillä luottamus asiakkaan ja kaupan välillä täytyy rakentaa täysin ilman fyysistä kontaktia, eikä tuotteita pääse paikan päälle hypistelemään.

Miksi Wolt Market?

Voit käyttää kauppareissuihin kuluvan ajan sinulle tärkeisiin asioihin: aikaan läheisten kanssa, harrastuksiin ja itseesi. Saat laajan valikoiman suosikkituotteitasi vain puolessa tunnissa kotiovellesi kuljetettuna.