Februāra apskats: jaunie Wolt restorāni

Kaut arī šoreiz gads ir iesācies pavisam citādāk, ir lietas, kas paliek nemainīgas. Jaunā gada apņemšanās, vēlme veltīt vairāk laika saviem mīļajiem, ļaušanās izaicinājumiem, solīšanās atsākt biežāk sportot, un kāre pamēģināt kaut ko jaunu. 

Kaut arī ikdienas ierobežojumi ir veikuši korekcijas restorānu darbībā, tā it nemaz nav apstājusies. 

Šajā mīlestības mēnesī Wolt jaunpienācēju vidū ir tik tiešām interesanti restorānu koncepti, ar ko mums ir liels prieks padalīties! Būs gardi! 

A Gaļa Ir’a?

A Gaļa Ir’a – restorāns, kuru nosaukumu pirmo reizi lasot šķiet, ka esi kļūdījies. Bet nekā, tā tik tiešām ir – vienkārši, garšīgi, nesamāksloti. 

Pats restorāns par sevi ar humoru stāsta tā: “Viņas bija divas. A Gaļa Ir`a? jautāja viena. Ir`a. Zive arī Ir`a. Vēl brioši, vafeles un visa cita kā arī Ir`a. Latvijā audzēta gaļa, kvalitatīvi produkti un vietējo atbalsts.”

Gaļas mīļiem ir vērts pieminēt, ka plucinātā gaļa brioš’ maizēs tiek turēta īpašā marinādē. Iemesls izmēģināt! 

AOK Pica

Vieta, kas sevi dēvē par picas bāru un labprāt runā rozā toņos. Restorānu komanda ir iedvesmojusies no klasiskās itāļu pieejas picu cepšanā. Pievienojot komandas kreativitāti, prasību pēc kvalitātes un mīlestību pret picām – radās AOK Pica!

Beach Bus

Kamēr līdz pludmales ballītēm vēl jāpaciešas, Beach Bus sola jau sākt sildīt sirsniņas ar karstām uzkodām. Restorāna īpašie ēdieni ir vrapi un hotdogi, kas noteikti atšķirsies no Tev ierastās receptes.

BRGR Burger Joint

Matthew McConaughey reiz teica: “Vīrs, kurš izgudroja hamburgeru bija gudrs, taču vīrs, kurš izgudroja čīzburgeru bija ģēnijs.” Dažreiz vienkāršs siera vai bekona burgers ir tieši tas, kas mums ir nepieciešams, lai diena būtu izdevusies! BRGR Burger Joint komanda šķiet to jau sen ir apzinājuši. Tādēļ restorāna ēdienkartē varēsi atrast klasiskās un iemīļotās burgeru receptes. 

Buddha Bowl Riga

Tiem, kas šogad ir apņēmušies ēst veselīgāk, Buddha Bowl varētu būt lieliski palīgs, lai sasniegtu mērķi. Budas bļodas oriģināli ir veģetāras, kas sastāv no mazām dažādu ēdienu porcijām, kas tiek servētas aukstas, kopā  vienā bļodā. Tās parasti ietver pilngraudus kā kvinoju vai brūnos rīsus, augu proteīnu kā turku zirņus vai tofu, un dārzeņus. 

Buddha Bowl Riga restorāns piedāvā jau gatavas receptes, kas ir papildinātas ar zivīm, gaļu vai sēnēm. Tāpat, ir iespēju komplektēt pašam savu recepti. 

Franco Pizzeria

Franco Pizzeria paliek pie klasiskā itāļu stila – sarkanā krāsa, autentiskas itāļu picas receptes, nekā lieka. Itālijā runā, ka vislabākais veids, kā novērtēt, cik laba ir picērija, ir pasūtīt picu Margherita, jo īstā vērtība slēpjas nevis piedevās, bet mīklā un tomātu mērcē. Ir vērts pamēģināt!

Oak’A Burgers

Oak’A Burgers komanda sola: “Mūsu misija ir pasniegt Jums gardus, sulīgus un neatkārtojamus Smash Burgerus!”

Burgeri tiek gatavoti, izmantojot mīkstas burgermaizes, Latvijā audzētu liellopa gaļu un Oak’A BBQ mērcēm.

Ja vēl nav nācies nogaršot smash burgeri, tad Oak’A Burgers būs īstā vieta Rīgā!

YALLA Lebanese Kitchen

Rīgā nav daudz vietu, kur var atrast autentisku Libānas virtuvi. Tādēļ vēlējāmies izcelt Yalla Lebanese Kitchen restorānu, kura ēdienkarte iekļauj dažādas mezes, kebabus pitas maizē vai uz šķīvja, kā arī uzkodu plates ar Libānai raksturīgiem ēdieniem. 

Laikā, kad ceļošana ir ierobežota, ceļošana garšas pasaulē var būt kā mazs mierinājums.

SuVide

Ja esi laba steika meklējumos, tad steiku namam SuVide noteikti ir jābūt tavā sarakstā! Steiku nams piedāvā steikus no Latvijas, ASV, Kanādas, Austrālijas un Urugvajas, nodrošinot, ka ikkatrs var atrast steiku savai gaumei. Papildus steikiem, restorāns piedāvā arī burgerus, kuros tiek izmantota gaļa no pašu steika nama.

Nu lūk, izskatās, ka februāris ir ieradies ne tikai ar sniegu, bet arī ar daudz gardiem jaunumiem Wolt platformā!

Lai balts, mīlestības pilns un garšīgs februāra mēnesis!