Aprīļa apskats: jaunie Wolt restorāni

Jaunai sezonai sākoties, mēs bieži meklējam jaunas emocijas. Vēlme piedzīvot kaut ko jaunu, aizraujošu un neparastu it īpaši rodas pavasarim nomainot ziemu. Šis saulainais un siltais laiks ir lieliski piemērots, lai izmēģinātu kaut ko jaunu, un viens no veidiem kā to izdarīt, ir pasūtīt no restorāniem, kuri vēl nav iepazīti.

Šajā mēnesī Wolt jaunpienācēju vidū ir tik tiešām interesanti restorānu koncepti, ar ko mums ir liels prieks padalīties!

Fat Popo Smoothie Bar

Tu, iespējams, jau esi dzirdējies, ka Fat Popo piedāvā augstākās kvalitātes burgerus, kurus var atrast tikai dažos Rīgas restorānos. Fat Popo apvieno rūpīgi izmeklētus produktus un garšvielas, kā arī teicamu ēdiena pagatavošanu.

Bet vai zināji, ka tagad Fat Popo piedāvā arī garšīgus un veselīgus kokteiļus no sava Smoothie Bar, kurus var baudīt gan saulainajās, gan lietainajās dienās? Ienāc Fat Popo Smoothie Bar un pasūti uztura bagātinošus smūtijus.

Mamma Kūka

Kūkas ir vieni no iemīļotākajiem desertiem Latvijā. Bieži, apēdot vienu kūkas gabaliņu, ir grūti pie tā vien apstāties. 

Beķerejā Mamma Kūka Tu spēsi atrast to kūkas veidu, kas patīk tieši Tev. Ja tu alksti sevi palutināt, tad Mamma Kūka Tev neļaus vilties.

Riga Crepes

Riga Crepes ir viena no nedaudzajām vietām Rīgā, kas specializējas skaistu un garšīgu crepe’s pagatavošanā. Šīs vieglās franču pankūkas var baudīt gan ar saldām, gan sāļām piedevām, un tās ir lieliski piemērotas vēlajām brokastīm nedēļas nogalēs vai pat vakara desertam.

Kozy Eats

Kozy Eats ir vieta, kur ienākt un atvilkt elpu mūsdienu steidzīgajā dienas ritmā. Šeit Tu varēsi atrast populārākos pilsētas ēdienus, kuri ir veģetāri un vegāni pagatavoti. Vai tās ir pusdienas, vai kafija un kūciņas – visu šo Tu varēsi atrast restorāna ēdienkartē.

Kūkotava Saldējums

Siltajam laikam tuvojoties, pieaug kāre pēc pavasarim un vasarai raksturīgiem desertiem. Kūkotava ir labi pazīstama ar augstas kvalitātes gardumiem un aromātisko kafiju. 

Lai to papildinātu, viņi ir atvēruši Kūkotava Saldējums – kafejnīcu, kas piedāvā pasūtīt izcilu un izsmalcinātu Latvijā ražotu saldējumu!

Senās tradīcijas

Ja tev interesē tradīcijām bagāti ēdieni, tad restorāns Senās tradīcijas ir vieta Tev. Restorānā receptes Tevi aizvedīs atpakaļ bērnībā, atgādinot vecmāmiņas gatavotās maltītes.

Fruit factory

Mandarīnu sezonai beidzoties, ir pienācis laiks citiem dabas gardumiem. Fruit Factory Tev piedāvā uzņemt dabīgos vitamīnus no svaigiem augļiem un ogām. Uzsāc pavasari veselīgi un gardi!

Barons Picērija

Dažreiz viss, ko Tu vēies, ir silta picas šķēle un sulīgs burgers. Tādos mirkļos tev palīdzēs Barons Picērija. Šī ir lieliska vieta, kur atradīsi savus iecienītākos komforta ēdienus par izdevīgām cenām – perfekts risinājums vakariem, kad vēlies atpūsties un ieslīgt dīvānā.

Vecmeita ar kaķi

Ēdiens bieži ir tas, kas palīdz mums justies kā mājās. Tādēļ restorāns Vecmeita ar kaķi iekļauj šo autentiskumu un rūpību savos tradicionālajos latviešu ēdienos.

Mulberry

Konditorejā Mulberry ir iespējams atrast gandrīz visu, ko sirds vēlas – uz vietas pagatavotas augstas kvalitātes maize,  konditorejas izstrādājumi, dažāda veida kafija, brokastis un vēl vairāk. Ienāc un izpēti!

Kā redzam, pavasaris ir pienācis ar daudz jauniem un spilgtiem restorāniem Wolt platformā!

Lai jauks un prieka pilns aprīļa mēnesis!